Grupa proizvoda | Obarena kobasica Piko Parizer |
---|---|
Spisak sastojaka | Svinjsko i govedje meso 61%, voda, svinjsko masno tkivo, so, kalijum hlorid, secer, svinjske belancevine, emulgator E450, ekstrakt povrca, ekstrakti zacina, arome, antioksidanti E300 i E301, zcusnjivaci E407,E412,E415 i E466,konzervans E250. |
Neto kolicina | 2.500 |
Jedinica mere | kg |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi do +4°C |
Stavlja u promet | Proizvodjac: PIK VRBOVEC - MESNA INDUSTRIJA d.d. ĂŐƌĞďĂēŬĂ148, 10340 Vrbovec, Hrvatska Dobavljac:DIJAMANT AD |
Zemlja porekla | Hrvatska |
Dodatne informacije | Omotac nije jestiv. Sadrzaj ukupnih proteina najmanje 10%. Sadrzaj kolagena u ukupnim proteinima najvise 20%. |
Energija (kJ) | 916 |
---|---|
Energija (kcal) | 221 |
Masti | 19 |
Zasićene masne kiseline (g) | 7.9 |
Ugljeni hidrati (g) | 1.5 |
od kojih seceri (g) | 0.8 |
Proteini (g) | 11 |
So (g) | 1.4 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Obarena kobasica Piko Parizer |
---|---|
Spisak sastojaka | Svinjsko i govedje meso 61%, voda, svinjsko masno tkivo, so, kalijum hlorid, secer, svinjske belancevine, emulgator E450, ekstrakt povrca, ekstrakti zacina, arome, antioksidanti E300 i E301, zcusnjivaci E407,E412,E415 i E466,konzervans E250. |
Neto kolicina | 2.500 |
Jedinica mere | kg |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi do +4°C |
Stavlja u promet | Proizvodjac: PIK VRBOVEC - MESNA INDUSTRIJA d.d. ĂŐƌĞďĂēŬĂ148, 10340 Vrbovec, Hrvatska Dobavljac:DIJAMANT AD |
Zemlja porekla | Hrvatska |
Dodatne informacije | Omotac nije jestiv. Sadrzaj ukupnih proteina najmanje 10%. Sadrzaj kolagena u ukupnim proteinima najvise 20%. |
Energija (kJ) | 916 |
---|---|
Energija (kcal) | 221 |
Masti | 19 |
Zasićene masne kiseline (g) | 7.9 |
Ugljeni hidrati (g) | 1.5 |
od kojih seceri (g) | 0.8 |
Proteini (g) | 11 |
So (g) | 1.4 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |