Grupa proizvoda: Brzo smrznuti proizvod od lisnatog testa sa nadevom od paradajza,sunke i sira.
Spisak sastojaka: PSENICNO brasno, nadev 25% (umak od paradajza (voda, koncentrisani sok paradajza, secer, so, modifikovani skrob, regulator kiselosti (limunska kiselina), konzervans (kalijum-sorbat)), stisnjena sunka 21% (svinjsko meso I kategorije, voda, PROTEINI soje, krompirov skrob, vlakna SOJE, zgusnjivac (karagenan), stabilizatori (trifosfati, polifosfati), secer, zacini i ekstrakti zacina, regulatori kiselosti (natrijum-acetati, natrijum-citrati), antioksidans (natrijum-eritorbat), pojacivac ukusa (mononatrijum-glutaminat), konzervans (natrijum-nitrit)), polutvrdi SIR 21%, paradjz pelat, so, origano), margarin 20% (delimicno hidrogenizovano palmino ulje, palmino ulje, voda, suncokretovo ulje, emulgatori (mono-i digliceridi masnih kiselina i suncokretov lecitin), so, kiseline (mlecna i limunska kiselina), konzervans (kalijum-sorbat), aroma, boja (E160a)), voda, so, secer, sredstvo protiv zgrudnjavanja (kalcijum-karbonat), kompleks enzima, antioksidans (askorbinska kiselina), emulgator (estri mono- i diacetilvinske kiseline i mono- i diglicerida masnih kiselina).
Alergeni: PSENICNO brasno,PROTEINI soje,vlakna SOJE,polutvrdi SIR.
Neto kolicina: 480.000
Jedinica mere: g
Uslovi cuvanja: Temperatura pri kojoj ce temperatura u sredini proizvoda biti -18°C ili niza u svim fazama distribucije proizvoda u maloprodajnim i veleprodajnim objektima.
Stavlja u promet: FRIKOM DOO BEOGRAD, Zrenjaninski put bb, 11213 Beograd, Republika Srbija.
Zemlja porekla: Republika Srbija.
Dodatne informacije: NACIN PRIPREME:U prethodno zagrejanu pecnicu na 250 C staviti smrznute korpice sa pizza nadevom,
zatim smanjiti temperaturu pecnice na 200 - 225 C i peci 25 – 30 minuta.
IZGLED:Komadi testa nadeveni paradjzom, sunkom i sirom, oblika korpica, pojedinacno smrznuti, bez snega i leda.
BOJA:Karakteristicna boja testa i komponenti nadeva.
UKUS:Karakteristican za proizvod od testa sa paradajzom, sunkom, sirom, origanom.
MIRIS:Karakteristican za proizvode testa sa pizza nadevom.
KONZISTENCIJA:Nakon pecenja prhko testo sa velikim brojem listova i termostabilnim nadevom.