
| Grupa proizvoda | Heljda |
|---|---|
| Neto kolicina | 200.000 |
| Jedinica mere | g |
| Stavlja u promet | BIO SPAJZ DOO |
| Uputsvo za upotrebu | Nacin pripreme: 1 solju heljde preliti sa 5 solja kipuce vode i prstohvatom soli. Poklopiti, smanjiti temperaturu i kuvati 30 minuta. |
| Energija (kJ) | 1440 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 343 |
| Masti | 3.4 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.7 |
| Ugljeni hidrati (g) | 61.5 |
| od kojih seceri (g) | 2 |
| Proteini (g) | 13.3 |
| So (g) | 0.02 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Heljda |
|---|---|
| Neto kolicina | 200.000 |
| Jedinica mere | g |
| Stavlja u promet | BIO SPAJZ DOO |
| Uputsvo za upotrebu | Nacin pripreme: 1 solju heljde preliti sa 5 solja kipuce vode i prstohvatom soli. Poklopiti, smanjiti temperaturu i kuvati 30 minuta. |
| Energija (kJ) | 1440 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 343 |
| Masti | 3.4 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.7 |
| Ugljeni hidrati (g) | 61.5 |
| od kojih seceri (g) | 2 |
| Proteini (g) | 13.3 |
| So (g) | 0.02 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |