Grupa proizvoda | Heljda |
---|---|
Neto kolicina | 200.000 |
Jedinica mere | g |
Stavlja u promet | BIO SPAJZ DOO |
Uputsvo za upotrebu | Nacin pripreme: 1 solju heljde preliti sa 5 solja kipuce vode i prstohvatom soli. Poklopiti, smanjiti temperaturu i kuvati 30 minuta. |
Energija (kJ) | 1440 |
---|---|
Energija (kcal) | 343 |
Masti | 3.4 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.7 |
Ugljeni hidrati (g) | 61.5 |
od kojih seceri (g) | 2 |
Proteini (g) | 13.3 |
So (g) | 0.02 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Heljda |
---|---|
Neto kolicina | 200.000 |
Jedinica mere | g |
Stavlja u promet | BIO SPAJZ DOO |
Uputsvo za upotrebu | Nacin pripreme: 1 solju heljde preliti sa 5 solja kipuce vode i prstohvatom soli. Poklopiti, smanjiti temperaturu i kuvati 30 minuta. |
Energija (kJ) | 1440 |
---|---|
Energija (kcal) | 343 |
Masti | 3.4 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.7 |
Ugljeni hidrati (g) | 61.5 |
od kojih seceri (g) | 2 |
Proteini (g) | 13.3 |
So (g) | 0.02 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |