
| Grupa proizvoda | Pasulj |
|---|---|
| Neto kolicina | 200.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | BIO SPAJZ DOO |
| Uputsvo za upotrebu | Nacin pripreme: Potopiti 8 sati, kuvati sa morskim algama i soliti na kraju da bi se povratila vlaznost organizma. |
| Energija (kJ) | 1425 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 341 |
| Masti | 1.4 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.4 |
| Ugljeni hidrati (g) | 47.1 |
| od kojih seceri (g) | 2.1 |
| Proteini (g) | 21.6 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Pasulj |
|---|---|
| Neto kolicina | 200.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | BIO SPAJZ DOO |
| Uputsvo za upotrebu | Nacin pripreme: Potopiti 8 sati, kuvati sa morskim algama i soliti na kraju da bi se povratila vlaznost organizma. |
| Energija (kJ) | 1425 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 341 |
| Masti | 1.4 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.4 |
| Ugljeni hidrati (g) | 47.1 |
| od kojih seceri (g) | 2.1 |
| Proteini (g) | 21.6 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |