-8%

| Grupa proizvoda | Sterilisana jela sa mesom u konzervi. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasulj 40%(voda, povrce(crni luk, paprika, mrkva), PSENICNO brasno, suncokretovo ulje, kuhinjska so, koncentrat paradajza, secer, zacini i ekstrakti zacina(CELER), pojacivac arome E621), povrce(paprika, mrkva). |
| Alergeni | PSENICNO brasno, CELER. |
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi do 25 stepeni. |
| Stavlja u promet | CARNEX d.o.o. Industrija mesa, Kulski put 26, Vrbas. Tel: +381 21 7953 630 |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Dodatne informacije | Nacin koriscenja: Zatvorenu posudu zagrevati u vreloj vodi 10 minuta bez kljucanja, a nakon toga jelo je spremno za upotrebu. |
| Energija (kJ) | 423 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 100 |
| Masti | 2.2 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.4 |
| Ugljeni hidrati (g) | 15.6 |
| od kojih seceri (g) | 1.2 |
| Proteini (g) | 4.4 |
| So (g) | 1.2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
-8%

| Grupa proizvoda | Sterilisana jela sa mesom u konzervi. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasulj 40%(voda, povrce(crni luk, paprika, mrkva), PSENICNO brasno, suncokretovo ulje, kuhinjska so, koncentrat paradajza, secer, zacini i ekstrakti zacina(CELER), pojacivac arome E621), povrce(paprika, mrkva). |
| Alergeni | PSENICNO brasno, CELER. |
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi do 25 stepeni. |
| Stavlja u promet | CARNEX d.o.o. Industrija mesa, Kulski put 26, Vrbas. Tel: +381 21 7953 630 |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Dodatne informacije | Nacin koriscenja: Zatvorenu posudu zagrevati u vreloj vodi 10 minuta bez kljucanja, a nakon toga jelo je spremno za upotrebu. |
| Energija (kJ) | 423 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 100 |
| Masti | 2.2 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.4 |
| Ugljeni hidrati (g) | 15.6 |
| od kojih seceri (g) | 1.2 |
| Proteini (g) | 4.4 |
| So (g) | 1.2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |