 
													
						
													
																		    
									
												    
												
												    
												
												    
																		    
						 
					
| Grupa proizvoda | Svezi pekarski kvasac LINCO 42g | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | Kvasne celije Saccharomyces Cerevisiae | 
| Neto kolicina | 42.000 | 
| Jedinica mere | g | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 2°C do 7°C | 
| Uputsvo za upotrebu | Kvasac izmrvite ili usitnite kasikom. U 1dl mlake vode dodajte pola kafene kasicice secera iostavite na toplom mestu. Nakon 10-ak minuta sipajte smesu u prethodno prosejano brasno. | 
 
																															
| Grupa proizvoda | Svezi pekarski kvasac LINCO 42g | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | Kvasne celije Saccharomyces Cerevisiae | 
| Neto kolicina | 42.000 | 
| Jedinica mere | g | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 2°C do 7°C | 
| Uputsvo za upotrebu | Kvasac izmrvite ili usitnite kasikom. U 1dl mlake vode dodajte pola kafene kasicice secera iostavite na toplom mestu. Nakon 10-ak minuta sipajte smesu u prethodno prosejano brasno. |