
| Grupa proizvoda | Svezi pekarski kvasac LINCO 42g |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Kvasne celije Saccharomyces Cerevisiae |
| Neto kolicina | 42.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 2°C do 7°C |
| Uputsvo za upotrebu | Kvasac izmrvite ili usitnite kasikom. U 1dl mlake vode dodajte pola kafene kasicice secera iostavite na toplom mestu. Nakon 10-ak minuta sipajte smesu u prethodno prosejano brasno. |

| Grupa proizvoda | Svezi pekarski kvasac LINCO 42g |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Kvasne celije Saccharomyces Cerevisiae |
| Neto kolicina | 42.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 2°C do 7°C |
| Uputsvo za upotrebu | Kvasac izmrvite ili usitnite kasikom. U 1dl mlake vode dodajte pola kafene kasicice secera iostavite na toplom mestu. Nakon 10-ak minuta sipajte smesu u prethodno prosejano brasno. |