Grupa proizvoda | Pasulj sa kobasicom-Jelo od mesa u konzervi–sterilisana konzerva. |
---|---|
Spisak sastojaka | Sos (voda, PSENICNO brasno, suncokretovo ulje, crni luk, sargarepa, koncentrat paradajza,kuhinjska so, zacini, ekstrakti zacina, pojacivac arome: mononatrijum-glutaminat), pasulj 30%,kobasica najmanje 25 % (govedje meso, svinjsko meso, voda, svinjsko vezivno tkivo, mehanicki separisano meso pilica 10%, svinjsko masno tkivo, belancevinasti proizvodi od SOJE, kuhinjska so, zgusnjivac: karagenan; svinjske iznutrice:pluca;stabilizatori: dinatrijum-difosfat, tetranatrijum difosfat; regulatori kiselosti: pentanatrijum-trifosfat; dekstroza, antioksidans: askorbinska kiselina, natrijum-eritorbat; PSENICNA vlakna, zacini, aroma dima, konzervans: natrijum-nitrit). Proizvod moze sadrzati proteine MLEKA u tragovima. |
Alergeni | PSENICNO brasno,SOJA,PSENICNA vlakna,MLEKO. |
Neto kolicina | 400.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +25°C i relativnoj vlaznosti vazduha max 75%. |
Stavlja u promet | AD „Neoplanta , Primorska 90, 21000 Novi Sad. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Dodatne informacije | Ukoliko je ambalaza probusena ili naduvana proizvod nije upotrebljiv. Jelo pripremiti na jedan od sledecih nacina: 1.Zatvorenu posudicu zagrevati u kljucaloj vodi 10 min. i pre otvaranja rashladiti pod mlazom vode. 2.U potpunosti odstraniti poklopac sa posudice i jelo podgrejati u mikrotalasnoj pecnici do zeljene temperature. Aluminijumska posudica ne sme doci u kontakt sa zidovima mikrotalasne pecnice (minimalna udaljenost od zidova 2 cm). 3.Sadrzaj posudice zagrevati u tiganju, na laganoj vatri 5-10 min. uz povremeno mesanje. Uvezeno iz Republike Srbije. |
Energija (kJ) | 508 |
---|---|
Energija (kcal) | 121 |
Masti | 6 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1.9 |
Ugljeni hidrati (g) | 9.1 |
od kojih seceri (g) | 1.9 |
Proteini (g) | 7.7 |
So (g) | 1.6 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Pasulj sa kobasicom-Jelo od mesa u konzervi–sterilisana konzerva. |
---|---|
Spisak sastojaka | Sos (voda, PSENICNO brasno, suncokretovo ulje, crni luk, sargarepa, koncentrat paradajza,kuhinjska so, zacini, ekstrakti zacina, pojacivac arome: mononatrijum-glutaminat), pasulj 30%,kobasica najmanje 25 % (govedje meso, svinjsko meso, voda, svinjsko vezivno tkivo, mehanicki separisano meso pilica 10%, svinjsko masno tkivo, belancevinasti proizvodi od SOJE, kuhinjska so, zgusnjivac: karagenan; svinjske iznutrice:pluca;stabilizatori: dinatrijum-difosfat, tetranatrijum difosfat; regulatori kiselosti: pentanatrijum-trifosfat; dekstroza, antioksidans: askorbinska kiselina, natrijum-eritorbat; PSENICNA vlakna, zacini, aroma dima, konzervans: natrijum-nitrit). Proizvod moze sadrzati proteine MLEKA u tragovima. |
Alergeni | PSENICNO brasno,SOJA,PSENICNA vlakna,MLEKO. |
Neto kolicina | 400.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +25°C i relativnoj vlaznosti vazduha max 75%. |
Stavlja u promet | AD „Neoplanta , Primorska 90, 21000 Novi Sad. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Dodatne informacije | Ukoliko je ambalaza probusena ili naduvana proizvod nije upotrebljiv. Jelo pripremiti na jedan od sledecih nacina: 1.Zatvorenu posudicu zagrevati u kljucaloj vodi 10 min. i pre otvaranja rashladiti pod mlazom vode. 2.U potpunosti odstraniti poklopac sa posudice i jelo podgrejati u mikrotalasnoj pecnici do zeljene temperature. Aluminijumska posudica ne sme doci u kontakt sa zidovima mikrotalasne pecnice (minimalna udaljenost od zidova 2 cm). 3.Sadrzaj posudice zagrevati u tiganju, na laganoj vatri 5-10 min. uz povremeno mesanje. Uvezeno iz Republike Srbije. |
Energija (kJ) | 508 |
---|---|
Energija (kcal) | 121 |
Masti | 6 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1.9 |
Ugljeni hidrati (g) | 9.1 |
od kojih seceri (g) | 1.9 |
Proteini (g) | 7.7 |
So (g) | 1.6 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |