
| Grupa proizvoda | Cokolada sa 75% kakao delova. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Kakao masa,secer,kakao prah sa redukovanim sadrzajem masti,kakao maslac,emulgator(SOJIN lecitin),aroma. Proizvod moze da sadrzi tragove KIKIRIKIJA,JEZGRASTOG voca,GLUTENA(PSENICA) i MLEKA. |
| Alergeni | SOJIN lecitin,KIKIRIKI,JEZGRASTO voce,GLUTEN(PSENICA),MLEKO. |
| Neto kolicina | 30.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu(min. 15°C/59°F max. 20°C/68°F). |
| Stavlja u promet | Soko Stark d.o.o. Beograd, Bulevar Peka Dapcevica 29, 11010 Beograd, Republika Srbija. Tel: +381 11 3956 000; Fax: +381 11 3972 989 www.stark.rs; e-mail: info@stark.rs |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Cokolada sadrzi: min.75% ukupne suve materije kakao delova. |
| Energija (kJ) | 2310 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 552 |
| Masti | 40 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 24 |
| Ugljeni hidrati (g) | 33 |
| od kojih seceri (g) | 25 |
| Proteini (g) | 10 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Cokolada sa 75% kakao delova. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Kakao masa,secer,kakao prah sa redukovanim sadrzajem masti,kakao maslac,emulgator(SOJIN lecitin),aroma. Proizvod moze da sadrzi tragove KIKIRIKIJA,JEZGRASTOG voca,GLUTENA(PSENICA) i MLEKA. |
| Alergeni | SOJIN lecitin,KIKIRIKI,JEZGRASTO voce,GLUTEN(PSENICA),MLEKO. |
| Neto kolicina | 30.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu(min. 15°C/59°F max. 20°C/68°F). |
| Stavlja u promet | Soko Stark d.o.o. Beograd, Bulevar Peka Dapcevica 29, 11010 Beograd, Republika Srbija. Tel: +381 11 3956 000; Fax: +381 11 3972 989 www.stark.rs; e-mail: info@stark.rs |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Cokolada sadrzi: min.75% ukupne suve materije kakao delova. |
| Energija (kJ) | 2310 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 552 |
| Masti | 40 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 24 |
| Ugljeni hidrati (g) | 33 |
| od kojih seceri (g) | 25 |
| Proteini (g) | 10 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |