Grupa proizvoda | Eurovafel Choco 4 - Vafel sa Eurocremom+mlecna cokolada 78% |
---|---|
Spisak sastojaka | Mlecna cokolada 78 %(secer, punomasno MLEKO u prahu, kakao maslac, kakao masa, SURUTKA u prahu, biljna mast (palmina), emulgatori: poliglicerol poliricinoleat i SOJIN lecitin, arome), vafel proizvod 22 % (PSENICNO brasno, secer, biljna mast (palmina), biljno ulje(suncokretovo), obrano MLEKO u prahu 5,4%, obezmasceno SOJINO brasno, kakao prah sa redukovanim sadrzajem kakao maslaca 2,3%, LESNIK 1,7%, kukuruzni skrob, emulgator SOJIN lecitin, biljno ulje(palmino), kuhinjska so, sredstvo za dizanje testa: natrijum-hidrogenkarbonat, arome). COKOLADNA MASA SADRZI BILJNU MAST KAO DODATAK KAKAO MASLACU. Mlecna cokolada sadrzi: 27 % ukupne suve materije kakao delova, 15% suve materije mleka, 3,5% mlecne masti. |
Alergeni | Proizvod moze da sadrzi KIKIRIKI |
Neto kolicina | 45.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 15 C - 20 C, na suvom mestu |
Stavlja u promet | Proizvodjac: „Swisslion d.o.o. Ul.Vaska Pope br. 4,11040 Beograd, Proizvedeno u Vrsacu,ul. Stepe Stepanovica br. 6 Republika Srbija |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Dodatne informacije | Mlecna cokolada(78%) sa vafel proizvodom(22%) punjenim mesavinom kakao i mlecnog krem proizvoda. |
Energija (kJ) | 2229 |
---|---|
Energija (kcal) | 533 |
Masti | 29 |
Zasićene masne kiseline (g) | 14 |
Ugljeni hidrati (g) | 62 |
od kojih seceri (g) | 52 |
Proteini (g) | 6 |
So (g) | 0.04 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Eurovafel Choco 4 - Vafel sa Eurocremom+mlecna cokolada 78% |
---|---|
Spisak sastojaka | Mlecna cokolada 78 %(secer, punomasno MLEKO u prahu, kakao maslac, kakao masa, SURUTKA u prahu, biljna mast (palmina), emulgatori: poliglicerol poliricinoleat i SOJIN lecitin, arome), vafel proizvod 22 % (PSENICNO brasno, secer, biljna mast (palmina), biljno ulje(suncokretovo), obrano MLEKO u prahu 5,4%, obezmasceno SOJINO brasno, kakao prah sa redukovanim sadrzajem kakao maslaca 2,3%, LESNIK 1,7%, kukuruzni skrob, emulgator SOJIN lecitin, biljno ulje(palmino), kuhinjska so, sredstvo za dizanje testa: natrijum-hidrogenkarbonat, arome). COKOLADNA MASA SADRZI BILJNU MAST KAO DODATAK KAKAO MASLACU. Mlecna cokolada sadrzi: 27 % ukupne suve materije kakao delova, 15% suve materije mleka, 3,5% mlecne masti. |
Alergeni | Proizvod moze da sadrzi KIKIRIKI |
Neto kolicina | 45.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 15 C - 20 C, na suvom mestu |
Stavlja u promet | Proizvodjac: „Swisslion d.o.o. Ul.Vaska Pope br. 4,11040 Beograd, Proizvedeno u Vrsacu,ul. Stepe Stepanovica br. 6 Republika Srbija |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Dodatne informacije | Mlecna cokolada(78%) sa vafel proizvodom(22%) punjenim mesavinom kakao i mlecnog krem proizvoda. |
Energija (kJ) | 2229 |
---|---|
Energija (kcal) | 533 |
Masti | 29 |
Zasićene masne kiseline (g) | 14 |
Ugljeni hidrati (g) | 62 |
od kojih seceri (g) | 52 |
Proteini (g) | 6 |
So (g) | 0.04 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |