
| Grupa proizvoda | Domaca salama. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Svinjsko meso,svinjsko masno tkivo,kuhinjska so,zacini,ekstrakti zacina,dekstroza,antioksidans natrijum-izoaskorbat,starter kulture,konzervans E 250. |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 do 7°C.Nakon otvaranja originalnog pakovanja,proizvod upotrebiti u roku od tri dana. |
| Stavlja u promet | Zlatiborac DOO,Beograd,Mojkovacka 58,Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Fermentisane suve kobasice.Naresci pakovani u zastitnoj atmosferi.Sadrzaj proteina mesa u proizvodu najmanje 20%.100g proizvoda dobijeno je od 122.8g mesa. |
| Energija (kJ) | 1718 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 415 |
| Masti | 35 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 14 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.1 |
| od kojih seceri (g) | 0.1 |
| Proteini (g) | 24 |
| So (g) | 3.5 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Domaca salama. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Svinjsko meso,svinjsko masno tkivo,kuhinjska so,zacini,ekstrakti zacina,dekstroza,antioksidans natrijum-izoaskorbat,starter kulture,konzervans E 250. |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 do 7°C.Nakon otvaranja originalnog pakovanja,proizvod upotrebiti u roku od tri dana. |
| Stavlja u promet | Zlatiborac DOO,Beograd,Mojkovacka 58,Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Fermentisane suve kobasice.Naresci pakovani u zastitnoj atmosferi.Sadrzaj proteina mesa u proizvodu najmanje 20%.100g proizvoda dobijeno je od 122.8g mesa. |
| Energija (kJ) | 1718 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 415 |
| Masti | 35 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 14 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.1 |
| od kojih seceri (g) | 0.1 |
| Proteini (g) | 24 |
| So (g) | 3.5 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |