Grupa proizvoda | Domaca salama. |
---|---|
Spisak sastojaka | Svinjsko meso,svinjsko masno tkivo,kuhinjska so,zacini,ekstrakti zacina,dekstroza,antioksidans natrijum-izoaskorbat,starter kulture,konzervans E 250. |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 do 7°C.Nakon otvaranja originalnog pakovanja,proizvod upotrebiti u roku od tri dana. |
Stavlja u promet | Zlatiborac DOO,Beograd,Mojkovacka 58,Srbija. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Dodatne informacije | Fermentisane suve kobasice.Naresci pakovani u zastitnoj atmosferi.Sadrzaj proteina mesa u proizvodu najmanje 20%.100g proizvoda dobijeno je od 122.8g mesa. |
Energija (kJ) | 1718 |
---|---|
Energija (kcal) | 415 |
Masti | 35 |
Zasićene masne kiseline (g) | 14 |
Ugljeni hidrati (g) | 0.1 |
od kojih seceri (g) | 0.1 |
Proteini (g) | 24 |
So (g) | 3.5 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Domaca salama. |
---|---|
Spisak sastojaka | Svinjsko meso,svinjsko masno tkivo,kuhinjska so,zacini,ekstrakti zacina,dekstroza,antioksidans natrijum-izoaskorbat,starter kulture,konzervans E 250. |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 do 7°C.Nakon otvaranja originalnog pakovanja,proizvod upotrebiti u roku od tri dana. |
Stavlja u promet | Zlatiborac DOO,Beograd,Mojkovacka 58,Srbija. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Dodatne informacije | Fermentisane suve kobasice.Naresci pakovani u zastitnoj atmosferi.Sadrzaj proteina mesa u proizvodu najmanje 20%.100g proizvoda dobijeno je od 122.8g mesa. |
Energija (kJ) | 1718 |
---|---|
Energija (kcal) | 415 |
Masti | 35 |
Zasićene masne kiseline (g) | 14 |
Ugljeni hidrati (g) | 0.1 |
od kojih seceri (g) | 0.1 |
Proteini (g) | 24 |
So (g) | 3.5 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |