
| Grupa proizvoda | Bas bas cufte u paradajz sosu. Jelo od mesa u konzervi – sterilisana konzerva. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Paradajz sos 60% (voda, koncentrat paradajza, suncokretovo ulje, PSENICNO brasno, kukuruzni skrob, kuhinjska so, zacini, ekstrakti zacina, pojacivac ukusa: mononatrijum-glutaminat; suseno povrce: sargarepa, persun, pastrnak), cufte 40% (svinjsko meso, pirinac, voda, kuhinjska so, zacini, ekstraki zacina, pojacivac ukusa: mononatrijum-glutaminat; suseno povrce: sargarepa, persun, pastrnak). |
| Alergeni | PSENICNO brasno, proizvod moze da sadrzi proteine SOJE i MLEKA u tragovima. |
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +25°C i relativnoj vlaznosti vazduha max 75%. |
| Stavlja u promet | Za Univerexport d.o.o., Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad. Proizvodi: AD Neoplanta, Primorska 90, 21000 Novi Sad. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Dodatne informacije | Jelo pripremiti na jedan od sledecih nacina: 1. Zatvorenu posudicu zagrevati u kljucaloj vodi 10 minuta. 2. Sadrzaj posudice sipati u tanjir i podgrejati u mikrotalasnoj pecnici 5 minuta na jacini od 600-700 W. 3. Sadrzaj posudice zagrevati u tiganju na laganoj vatri 5-10 minuta uz povremeno mesanje. |
| Energija (kJ) | 628 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 151 |
| Masti | 11 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 3.5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 6.8 |
| od kojih seceri (g) | 0.7 |
| Proteini (g) | 6.2 |
| So (g) | 1.2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Bas bas cufte u paradajz sosu. Jelo od mesa u konzervi – sterilisana konzerva. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Paradajz sos 60% (voda, koncentrat paradajza, suncokretovo ulje, PSENICNO brasno, kukuruzni skrob, kuhinjska so, zacini, ekstrakti zacina, pojacivac ukusa: mononatrijum-glutaminat; suseno povrce: sargarepa, persun, pastrnak), cufte 40% (svinjsko meso, pirinac, voda, kuhinjska so, zacini, ekstraki zacina, pojacivac ukusa: mononatrijum-glutaminat; suseno povrce: sargarepa, persun, pastrnak). |
| Alergeni | PSENICNO brasno, proizvod moze da sadrzi proteine SOJE i MLEKA u tragovima. |
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +25°C i relativnoj vlaznosti vazduha max 75%. |
| Stavlja u promet | Za Univerexport d.o.o., Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad. Proizvodi: AD Neoplanta, Primorska 90, 21000 Novi Sad. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Dodatne informacije | Jelo pripremiti na jedan od sledecih nacina: 1. Zatvorenu posudicu zagrevati u kljucaloj vodi 10 minuta. 2. Sadrzaj posudice sipati u tanjir i podgrejati u mikrotalasnoj pecnici 5 minuta na jacini od 600-700 W. 3. Sadrzaj posudice zagrevati u tiganju na laganoj vatri 5-10 minuta uz povremeno mesanje. |
| Energija (kJ) | 628 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 151 |
| Masti | 11 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 3.5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 6.8 |
| od kojih seceri (g) | 0.7 |
| Proteini (g) | 6.2 |
| So (g) | 1.2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |