Grupa proizvoda | Bas bas cufte u paradajz sosu. Jelo od mesa u konzervi – sterilisana konzerva. |
---|---|
Spisak sastojaka | Paradajz sos 60% (voda, koncentrat paradajza, suncokretovo ulje, PSENICNO brasno, kukuruzni skrob, kuhinjska so, zacini, ekstrakti zacina, pojacivac ukusa: mononatrijum-glutaminat; suseno povrce: sargarepa, persun, pastrnak), cufte 40% (svinjsko meso, pirinac, voda, kuhinjska so, zacini, ekstraki zacina, pojacivac ukusa: mononatrijum-glutaminat; suseno povrce: sargarepa, persun, pastrnak). |
Alergeni | PSENICNO brasno, proizvod moze da sadrzi proteine SOJE i MLEKA u tragovima. |
Neto kolicina | 400.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +25°C i relativnoj vlaznosti vazduha max 75%. |
Stavlja u promet | Za Univerexport d.o.o., Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad. Proizvodi: AD Neoplanta, Primorska 90, 21000 Novi Sad. |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Dodatne informacije | Jelo pripremiti na jedan od sledecih nacina: 1. Zatvorenu posudicu zagrevati u kljucaloj vodi 10 minuta. 2. Sadrzaj posudice sipati u tanjir i podgrejati u mikrotalasnoj pecnici 5 minuta na jacini od 600-700 W. 3. Sadrzaj posudice zagrevati u tiganju na laganoj vatri 5-10 minuta uz povremeno mesanje. |
Energija (kJ) | 628 |
---|---|
Energija (kcal) | 151 |
Masti | 11 |
Zasićene masne kiseline (g) | 3.5 |
Ugljeni hidrati (g) | 6.8 |
od kojih seceri (g) | 0.7 |
Proteini (g) | 6.2 |
So (g) | 1.2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Bas bas cufte u paradajz sosu. Jelo od mesa u konzervi – sterilisana konzerva. |
---|---|
Spisak sastojaka | Paradajz sos 60% (voda, koncentrat paradajza, suncokretovo ulje, PSENICNO brasno, kukuruzni skrob, kuhinjska so, zacini, ekstrakti zacina, pojacivac ukusa: mononatrijum-glutaminat; suseno povrce: sargarepa, persun, pastrnak), cufte 40% (svinjsko meso, pirinac, voda, kuhinjska so, zacini, ekstraki zacina, pojacivac ukusa: mononatrijum-glutaminat; suseno povrce: sargarepa, persun, pastrnak). |
Alergeni | PSENICNO brasno, proizvod moze da sadrzi proteine SOJE i MLEKA u tragovima. |
Neto kolicina | 400.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +25°C i relativnoj vlaznosti vazduha max 75%. |
Stavlja u promet | Za Univerexport d.o.o., Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad. Proizvodi: AD Neoplanta, Primorska 90, 21000 Novi Sad. |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Dodatne informacije | Jelo pripremiti na jedan od sledecih nacina: 1. Zatvorenu posudicu zagrevati u kljucaloj vodi 10 minuta. 2. Sadrzaj posudice sipati u tanjir i podgrejati u mikrotalasnoj pecnici 5 minuta na jacini od 600-700 W. 3. Sadrzaj posudice zagrevati u tiganju na laganoj vatri 5-10 minuta uz povremeno mesanje. |
Energija (kJ) | 628 |
---|---|
Energija (kcal) | 151 |
Masti | 11 |
Zasićene masne kiseline (g) | 3.5 |
Ugljeni hidrati (g) | 6.8 |
od kojih seceri (g) | 0.7 |
Proteini (g) | 6.2 |
So (g) | 1.2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |