Grupa proizvoda: Bas bas svinjski paprikas. Jelo od mesa u konzervi – sterilisana konzerva.
Spisak sastojaka: Sos (voda, crni luk, suncokretovo ulje, koncentrat paradajza, PSENICNO brasno, kukuruzni skrob, kuhinjska so, zacini, ekstrakti zacina, pojacivac ukusa: mononatrijum-glutaminat; suseno povrce: sargarepa, persun, pastrnak), svinjsko meso najmanje 35%.
Alergeni: PSENICNO brasno, proizvod moze da sadrzi proteine SOJE i MLEKA u tragovima.
Neto kolicina: 40.000
Jedinica mere: g
Uslovi cuvanja: Na temperaturi od 0°C do +25°C i relativnoj vlaznosti vazduha max 75%.
Stavlja u promet: Za Univerexport d.o.o., Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad, proizvodi: AD Neoplanta, Primorska 90, 21000 Novi Sad.
Zemlja porekla: Republika Srbija
Dodatne informacije: Ako je ambalaza probusena ili naduvana, proizvod nije upotrebljiv. Jelo pripremiti na jedan od sledecih nacina: 1. Zatvorenu posudicu zagrevati u kljucaloj vodi 10 minuta. 2. Sadrzaj posudice sipati u tanjir i podgrejati u mikrotalasnoj pecnici 5 minuta na jacini od 600-700 W.
3. Sadrzaj posudice zagrevati u tiganju na laganoj vatri 5-10 minuta uz povremeno mesanje.