
| Grupa proizvoda | Kulen. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Svinjsko meso,svinjsko masno tkivo,kuhinjska so,zacini,ekstrakti zacina,dekstroza,antioksidans natrijum-izoaskorbat,starter kulture,konzervans E250. |
| Neto kolicina | 320.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 do 7°C.Nakon otvaranja originalnog pakovanja,proizvod upotrebiti u roku od tri dana. |
| Stavlja u promet | Zlatiborac DOO,Beograd,Mojkovacka 58,Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Fermentisane suve kobasice.Naresci pakovani u zastitnoj atmosferi.Sadrzaj proteina mesa u proizvodu najmanje 20%. 100g proizvoda dobijeno od 125.3g mesa. |
| Energija (kJ) | 1703 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 411 |
| Masti | 34 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 13 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.1 |
| od kojih seceri (g) | 0.1 |
| Proteini (g) | 25 |
| So (g) | 4 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Kulen. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Svinjsko meso,svinjsko masno tkivo,kuhinjska so,zacini,ekstrakti zacina,dekstroza,antioksidans natrijum-izoaskorbat,starter kulture,konzervans E250. |
| Neto kolicina | 320.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 do 7°C.Nakon otvaranja originalnog pakovanja,proizvod upotrebiti u roku od tri dana. |
| Stavlja u promet | Zlatiborac DOO,Beograd,Mojkovacka 58,Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Fermentisane suve kobasice.Naresci pakovani u zastitnoj atmosferi.Sadrzaj proteina mesa u proizvodu najmanje 20%. 100g proizvoda dobijeno od 125.3g mesa. |
| Energija (kJ) | 1703 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 411 |
| Masti | 34 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 13 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.1 |
| od kojih seceri (g) | 0.1 |
| Proteini (g) | 25 |
| So (g) | 4 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |