 
													
						
													
																		    
									
												    
												
												    
												
												    
																		    
						 
					
| Grupa proizvoda | Osvezavajuce negazirano bezalkoholno pice | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | Voda, secer, 3% soka pomorandze od koncentrisanog soka, kiselina: limunska kiselina, zgusnjivac : ksantan guma; stabilizatori: akacija guma, glicerolski estri smole drveta; aroma, boja: karoteni; antioksidans: askorbinska kiselina; zasladjivac: sukraloza. | 
| Neto kolicina | 2.000 | 
| Jedinica mere | l | 
| Stavlja u promet | Rauch Serbia d.o.o., Sesta Licka 2, Koceljeva | 
| Zemlja porekla | Republika Srbija | 
| Uputsvo za upotrebu | Otvoren proizvod cuvati na hladnom i konzumirati u roku od 3 dana. Najbolje upotrebiti do: utisnuto pri vrhu ambalaze. | 
| Dodatne informacije | Vocni sadrzaj: minimum 3% vocnog soka od koncentrisanog vocnog soka. | 
| Energija (kJ) | 35 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 8 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 2 | 
| od kojih seceri (g) | 2 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
 
																															
| Grupa proizvoda | Osvezavajuce negazirano bezalkoholno pice | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | Voda, secer, 3% soka pomorandze od koncentrisanog soka, kiselina: limunska kiselina, zgusnjivac : ksantan guma; stabilizatori: akacija guma, glicerolski estri smole drveta; aroma, boja: karoteni; antioksidans: askorbinska kiselina; zasladjivac: sukraloza. | 
| Neto kolicina | 2.000 | 
| Jedinica mere | l | 
| Stavlja u promet | Rauch Serbia d.o.o., Sesta Licka 2, Koceljeva | 
| Zemlja porekla | Republika Srbija | 
| Uputsvo za upotrebu | Otvoren proizvod cuvati na hladnom i konzumirati u roku od 3 dana. Najbolje upotrebiti do: utisnuto pri vrhu ambalaze. | 
| Dodatne informacije | Vocni sadrzaj: minimum 3% vocnog soka od koncentrisanog vocnog soka. | 
| Energija (kJ) | 35 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 8 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 2 | 
| od kojih seceri (g) | 2 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |