
| Grupa proizvoda | Prasak za puding sa ukusom cokolade. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Kukuruzni skrob,kakao prah sa redukovanim sadrzajem masti,boja E172(gvozdje oksidi i hidroksidi),aroma cokolade. Moze da sadrzi GLUTEN u tragovima. |
| Alergeni | GLUTEN. |
| Neto kolicina | 45.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu. |
| Stavlja u promet | Za Univerexport d.o.o, Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad, Republika Srbija, proizvodi : Yumis d.o.o, Bulevar Svetog cara Konstantina 80-86, 18000 Nis, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Potrebno: -45 g praska za puding (1 kesica) -½ l hladnog mleka, -60g secera (3-4 kasike). Pripremiti glatku masu mesanjem 5-6 kasika hladnog mleka sa praskom za puding i secerom. Ostatak mleka staviti da provri, pa skinuti sa izvora toplote. Uz mesanje dodati pripremljenu masu i sve zajedno kuvati jos tri minuta neprekidajuci mesanje. Puding sipati u posude pokvasene vodom. Servirati ohladjeno i po zelji dodati vocni sok, slag, sveze ili jezgrasto voce idr. |
| Energija (kJ) | 1568 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 375 |
| Masti | 1.9 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 1.4 |
| Ugljeni hidrati (g) | 82.8 |
| od kojih seceri (g) | 1.9 |
| Proteini (g) | 4.5 |
| So (g) | 0.03 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Prasak za puding sa ukusom cokolade. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Kukuruzni skrob,kakao prah sa redukovanim sadrzajem masti,boja E172(gvozdje oksidi i hidroksidi),aroma cokolade. Moze da sadrzi GLUTEN u tragovima. |
| Alergeni | GLUTEN. |
| Neto kolicina | 45.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu. |
| Stavlja u promet | Za Univerexport d.o.o, Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad, Republika Srbija, proizvodi : Yumis d.o.o, Bulevar Svetog cara Konstantina 80-86, 18000 Nis, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Potrebno: -45 g praska za puding (1 kesica) -½ l hladnog mleka, -60g secera (3-4 kasike). Pripremiti glatku masu mesanjem 5-6 kasika hladnog mleka sa praskom za puding i secerom. Ostatak mleka staviti da provri, pa skinuti sa izvora toplote. Uz mesanje dodati pripremljenu masu i sve zajedno kuvati jos tri minuta neprekidajuci mesanje. Puding sipati u posude pokvasene vodom. Servirati ohladjeno i po zelji dodati vocni sok, slag, sveze ili jezgrasto voce idr. |
| Energija (kJ) | 1568 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 375 |
| Masti | 1.9 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 1.4 |
| Ugljeni hidrati (g) | 82.8 |
| od kojih seceri (g) | 1.9 |
| Proteini (g) | 4.5 |
| So (g) | 0.03 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |