
| Grupa proizvoda | Prasak za puding sa ukusom vanile. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Kukuruzni skrob,aroma vanile,kuhinjska so,boje:beta karoten,riboflavin. Moze da sadrzi GLUTEN u tragovima. |
| Alergeni | GLUTEN. |
| Neto kolicina | 40.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu. |
| Stavlja u promet | Za Univerexport d.o.o, Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad, Republika Srbija, proizvodi : Yumis d.o.o, Bulevar Svetog cara Konstantina 80-86, 18000 Nis, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Dodatne informacije | Potrebno: -45 g praska za puding (1 kesica) -½ l hladnog mleka, -60g secera (3-4 kasike). Pripremiti glatku masu mesanjem 5-6 kasika hladnog mleka sa praskom za puding i secerom. Ostatak mleka staviti da provri,pa skinuti sa izvora toplote.Uz mesanje dodati pripremljenu masu i sve zajedno kuvati jos tri minuta neprekidajuci mesanje.Puding sipati u posude pokvasene vodom.Servirati ohladjeno i po zelji dodati vocni sok,slag,sveze ili jezgrasto voce idr. |
| Energija (kJ) | 1541 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 368 |
| Masti | 0.2 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.1 |
| Ugljeni hidrati (g) | 88.6 |
| Proteini (g) | 0.8 |
| So (g) | 0.11 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Prasak za puding sa ukusom vanile. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Kukuruzni skrob,aroma vanile,kuhinjska so,boje:beta karoten,riboflavin. Moze da sadrzi GLUTEN u tragovima. |
| Alergeni | GLUTEN. |
| Neto kolicina | 40.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu. |
| Stavlja u promet | Za Univerexport d.o.o, Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad, Republika Srbija, proizvodi : Yumis d.o.o, Bulevar Svetog cara Konstantina 80-86, 18000 Nis, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Dodatne informacije | Potrebno: -45 g praska za puding (1 kesica) -½ l hladnog mleka, -60g secera (3-4 kasike). Pripremiti glatku masu mesanjem 5-6 kasika hladnog mleka sa praskom za puding i secerom. Ostatak mleka staviti da provri,pa skinuti sa izvora toplote.Uz mesanje dodati pripremljenu masu i sve zajedno kuvati jos tri minuta neprekidajuci mesanje.Puding sipati u posude pokvasene vodom.Servirati ohladjeno i po zelji dodati vocni sok,slag,sveze ili jezgrasto voce idr. |
| Energija (kJ) | 1541 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 368 |
| Masti | 0.2 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.1 |
| Ugljeni hidrati (g) | 88.6 |
| Proteini (g) | 0.8 |
| So (g) | 0.11 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |