
| Grupa proizvoda | Prasak za puding sa ukusom vanile. | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | Kukuruzni skrob,aroma vanile,kuhinjska so,boje:beta karoten,riboflavin. Moze da sadrzi GLUTEN u tragovima. | 
| Alergeni | GLUTEN. | 
| Neto kolicina | 40.000 | 
| Jedinica mere | g | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu. | 
| Stavlja u promet | Za Univerexport d.o.o, Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad, Republika Srbija, proizvodi : Yumis d.o.o, Bulevar Svetog cara Konstantina 80-86, 18000 Nis, Republika Srbija. | 
| Zemlja porekla | Republika Srbija | 
| Dodatne informacije | Potrebno: -45 g praska za puding (1 kesica) -½ l hladnog mleka, -60g secera (3-4 kasike). Pripremiti glatku masu mesanjem 5-6 kasika hladnog mleka sa praskom za puding i secerom. Ostatak mleka staviti da provri,pa skinuti sa izvora toplote.Uz mesanje dodati pripremljenu masu i sve zajedno kuvati jos tri minuta neprekidajuci mesanje.Puding sipati u posude pokvasene vodom.Servirati ohladjeno i po zelji dodati vocni sok,slag,sveze ili jezgrasto voce idr. | 
| Energija (kJ) | 1541 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 368 | 
| Masti | 0.2 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.1 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 88.6 | 
| Proteini (g) | 0.8 | 
| So (g) | 0.11 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
																															
| Grupa proizvoda | Prasak za puding sa ukusom vanile. | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | Kukuruzni skrob,aroma vanile,kuhinjska so,boje:beta karoten,riboflavin. Moze da sadrzi GLUTEN u tragovima. | 
| Alergeni | GLUTEN. | 
| Neto kolicina | 40.000 | 
| Jedinica mere | g | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu. | 
| Stavlja u promet | Za Univerexport d.o.o, Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad, Republika Srbija, proizvodi : Yumis d.o.o, Bulevar Svetog cara Konstantina 80-86, 18000 Nis, Republika Srbija. | 
| Zemlja porekla | Republika Srbija | 
| Dodatne informacije | Potrebno: -45 g praska za puding (1 kesica) -½ l hladnog mleka, -60g secera (3-4 kasike). Pripremiti glatku masu mesanjem 5-6 kasika hladnog mleka sa praskom za puding i secerom. Ostatak mleka staviti da provri,pa skinuti sa izvora toplote.Uz mesanje dodati pripremljenu masu i sve zajedno kuvati jos tri minuta neprekidajuci mesanje.Puding sipati u posude pokvasene vodom.Servirati ohladjeno i po zelji dodati vocni sok,slag,sveze ili jezgrasto voce idr. | 
| Energija (kJ) | 1541 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 368 | 
| Masti | 0.2 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.1 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 88.6 | 
| Proteini (g) | 0.8 | 
| So (g) | 0.11 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |