KATEGORIJE
AKCIJE
ROBNA MARKA
Registracija Prijava
Call centar 0800/345678
Osnovne namirni Priprema kolača Puding

PUDING SA UKUSOM VANILE 40G BAS BAS

Akcija 17.03.2024-07.04.2024
PUDING SA UKUSOM VANILE 40G BAS BAS -12%
25.99 din
22.99din/kom
574.75 din/kg
OPIS PROIZVODA
Grupa proizvoda: Prasak za puding sa ukusom vanile.
Spisak sastojaka: Kukuruzni skrob,aroma vanile,kuhinjska so,boje:beta karoten,riboflavin. Moze da sadrzi GLUTEN u tragovima.
Alergeni: GLUTEN.
Neto kolicina: 40.000
Jedinica mere: g
Uslovi cuvanja: Cuvati na suvom i hladnom mestu.
Stavlja u promet: Za Univerexport d.o.o, Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad, Republika Srbija, proizvodi : Yumis d.o.o, Bulevar Svetog cara Konstantina 80-86, 18000 Nis, Republika Srbija.
Zemlja porekla: Republika Srbija
Dodatne informacije: Potrebno: -45 g praska za puding (1 kesica) -½ l hladnog mleka, -60g secera (3-4 kasike). Pripremiti glatku masu mesanjem 5-6 kasika hladnog mleka sa praskom za puding i secerom. Ostatak mleka staviti da provri,pa skinuti sa izvora toplote.Uz mesanje dodati pripremljenu masu i sve zajedno kuvati jos tri minuta neprekidajuci mesanje.Puding sipati u posude pokvasene vodom.Servirati ohladjeno i po zelji dodati vocni sok,slag,sveze ili jezgrasto voce idr.
NUTRITIVNA DEKLARACIJA
Energija (kJ): 1541
Energija (kcal): 368
Masti: 0.2
od kojih zasicene masne kiseline (g): 0.1
Ugljeni hidrati (g): 88.6
Proteini (g): 0.8
So (g): 0.11
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda

PUDING SA UKUSOM VANILE 40G BAS BAS -12%

PUDING SA UKUSOM VANILE 40G BAS BAS

Akcija 17.03.2024-07.04.2024
25.99 din
22.99din/kom
574.75 din/kg
OPIS PROIZVODA
NUTRITIVNA DEKLARACIJA
Grupa proizvoda: Prasak za puding sa ukusom vanile.
Spisak sastojaka: Kukuruzni skrob,aroma vanile,kuhinjska so,boje:beta karoten,riboflavin. Moze da sadrzi GLUTEN u tragovima.
Alergeni: GLUTEN.
Neto kolicina: 40.000
Jedinica mere: g
Uslovi cuvanja: Cuvati na suvom i hladnom mestu.
Stavlja u promet: Za Univerexport d.o.o, Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad, Republika Srbija, proizvodi : Yumis d.o.o, Bulevar Svetog cara Konstantina 80-86, 18000 Nis, Republika Srbija.
Zemlja porekla: Republika Srbija
Dodatne informacije: Potrebno: -45 g praska za puding (1 kesica) -½ l hladnog mleka, -60g secera (3-4 kasike). Pripremiti glatku masu mesanjem 5-6 kasika hladnog mleka sa praskom za puding i secerom. Ostatak mleka staviti da provri,pa skinuti sa izvora toplote.Uz mesanje dodati pripremljenu masu i sve zajedno kuvati jos tri minuta neprekidajuci mesanje.Puding sipati u posude pokvasene vodom.Servirati ohladjeno i po zelji dodati vocni sok,slag,sveze ili jezgrasto voce idr.
Energija (kJ): 1541
Energija (kcal): 368
Masti: 0.2
od kojih zasicene masne kiseline (g): 0.1
Ugljeni hidrati (g): 88.6
Proteini (g): 0.8
So (g): 0.11
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda

Pogledaj slične proizvode

PUDING SA UKUSOM SLATKE PAVLAKE 40G C
 
PUDING SA UKUSOM SLATKE PAVLAKE 40G C
 
42.99din/kom
1074.75 din/kg
PUDING SA UKUSOM VANILE 3/1 120G C
 
PUDING SA UKUSOM VANILE 3/1 120G C
 
130.99din/kom
1091.58 din/kg
PUDING VANILA BEZ KUVANJA 50G DR.OETKER
 
PUDING VANILA BEZ KUVANJA 50G DR.OETKER
 
78.99din/kom
1579.8 din/kg
PUDING SA UKUSOM VANILE 38G DR.OETKER -20%
Akcija 24.03-07.04
PUDING SA UKUSOM VANILE 38G DR.OETKER
55.99 din
44.99din/kom
1183.95 din/kg
PUDING COKOLADA DR.OETKER 47G -15%
Akcija 24.03-07.04
PUDING COKOLADA DR.OETKER 47G
58.99 din
49.99din/kom
1063.62 din/kg
Potrudili smo se da osiguramo da svaka informacija o proizvodima bude potpuno tačna. Imajte u vidu ipak da se prehrambreni proizvodi često menjanju te se sledom navedenoga sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrednost, alergeni mogu promeniti. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Fotografije mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda.
Želim da primam obaveštenja o aktuelnim akcijskim ponudama
18+
Zapratite nas
Na našim web stranicama koristimo tzv. kolačiće (cookies), kako bismo korisnicima osigurali najbolju moguću pretragu i jednostavnost.
Daljim pregledima elakolije web stranica, dajete svoj pristanak za korišćenje kolačića.
Više informacija