
| Grupa proizvoda | Govedja salama. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Govedje meso(71.5%),govedji loj,kuhinjska so,zacini,ekstrakti zacina,dekstroza,antioksidans natrijum-izoaskorbat,starter kulture,konzervans E250. |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 do 15°C.Nakon otvaranja originalnog pakovanja,proizvod upotrebiti u orku od sedam dana. |
| Stavlja u promet | Zlatiborac DOO,Beograd,Mojkovacka 58,Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Fermentisane suve kobasice.Sadrzaj proteina mesa u proizvodu najmanje 20%.100g proizvoda dobijeno od 119.1g mesa.Proizvod nije u jestivom omotacu i potrebno ga je ukloniti pre upotrebe. |
| Energija (kJ) | 1582 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 381 |
| Masti | 29 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 14 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.2 |
| od kojih seceri (g) | 0.2 |
| Proteini (g) | 29 |
| So (g) | 3.2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Govedja salama. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Govedje meso(71.5%),govedji loj,kuhinjska so,zacini,ekstrakti zacina,dekstroza,antioksidans natrijum-izoaskorbat,starter kulture,konzervans E250. |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 do 15°C.Nakon otvaranja originalnog pakovanja,proizvod upotrebiti u orku od sedam dana. |
| Stavlja u promet | Zlatiborac DOO,Beograd,Mojkovacka 58,Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Fermentisane suve kobasice.Sadrzaj proteina mesa u proizvodu najmanje 20%.100g proizvoda dobijeno od 119.1g mesa.Proizvod nije u jestivom omotacu i potrebno ga je ukloniti pre upotrebe. |
| Energija (kJ) | 1582 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 381 |
| Masti | 29 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 14 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.2 |
| od kojih seceri (g) | 0.2 |
| Proteini (g) | 29 |
| So (g) | 3.2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |