Grupa proizvoda | Grasak sa fasiranom sniclom-Jelo od mesa u konzervi–sterilisana konzerva. |
---|---|
Spisak sastojaka | Sos(voda, crni luk, PSENICNO brasno, suncokretovo ulje,sargarepa, koncentrat paradajza, kuhinjska so,zacini, ekstrakti zacina, pojacivac arome: mononatrijum-glutaminat),grasak 28%,fasirana snicla najmanje 25%(svinjsko meso,belancevinasti proizvodi od SOJE,crni luk,kuhinjska so,zacini,ekstrakti zacina,pojacivac arome:mononatrijum-glutaminat),sargarepa. Proizvod moze sadrzati proteine MLEKA u tragovima. |
Alergeni | PSENICNO brasno,SOJA,MLEKO. |
Neto kolicina | 400.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +25°C i relativnoj vlaznosti vazduha max 75%. |
Stavlja u promet | AD „Neoplanta , Primorska 90, 21000 Novi Sad. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Dodatne informacije | Bez konzervansa.Ukoliko je ambalaza probusena ili naduvana proizvod nije upotrebljiv. Jelo pripremiti na jedan od sledecih nacina: 1.Zatvorenu posudicu zagrevati u kljucaloj vodi 10 min. i pre otvaranja rashladiti pod mlazom vode. 2.U potpunosti odstraniti poklopac sa posudice i jelo podgrejati u mikrotalasnoj pecnici do zeljene temperature. Aluminijumska posudica ne sme doci u kontakt sa zidovima mikrotalasne pecnice (minimalna udaljenost od zidova 2 cm). 3.Sadrzaj posudice zagrevati u tiganju, na laganoj vatri 5-10 min. uz povremeno mesanje. Uvezeno iz Republike Srbije. |
Energija (kJ) | 530 |
---|---|
Energija (kcal) | 127 |
Masti | 7.7 |
Zasićene masne kiseline (g) | 2.7 |
Ugljeni hidrati (g) | 6.2 |
od kojih seceri (g) | 1.3 |
Proteini (g) | 8.2 |
So (g) | 1.2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Grasak sa fasiranom sniclom-Jelo od mesa u konzervi–sterilisana konzerva. |
---|---|
Spisak sastojaka | Sos(voda, crni luk, PSENICNO brasno, suncokretovo ulje,sargarepa, koncentrat paradajza, kuhinjska so,zacini, ekstrakti zacina, pojacivac arome: mononatrijum-glutaminat),grasak 28%,fasirana snicla najmanje 25%(svinjsko meso,belancevinasti proizvodi od SOJE,crni luk,kuhinjska so,zacini,ekstrakti zacina,pojacivac arome:mononatrijum-glutaminat),sargarepa. Proizvod moze sadrzati proteine MLEKA u tragovima. |
Alergeni | PSENICNO brasno,SOJA,MLEKO. |
Neto kolicina | 400.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +25°C i relativnoj vlaznosti vazduha max 75%. |
Stavlja u promet | AD „Neoplanta , Primorska 90, 21000 Novi Sad. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Dodatne informacije | Bez konzervansa.Ukoliko je ambalaza probusena ili naduvana proizvod nije upotrebljiv. Jelo pripremiti na jedan od sledecih nacina: 1.Zatvorenu posudicu zagrevati u kljucaloj vodi 10 min. i pre otvaranja rashladiti pod mlazom vode. 2.U potpunosti odstraniti poklopac sa posudice i jelo podgrejati u mikrotalasnoj pecnici do zeljene temperature. Aluminijumska posudica ne sme doci u kontakt sa zidovima mikrotalasne pecnice (minimalna udaljenost od zidova 2 cm). 3.Sadrzaj posudice zagrevati u tiganju, na laganoj vatri 5-10 min. uz povremeno mesanje. Uvezeno iz Republike Srbije. |
Energija (kJ) | 530 |
---|---|
Energija (kcal) | 127 |
Masti | 7.7 |
Zasićene masne kiseline (g) | 2.7 |
Ugljeni hidrati (g) | 6.2 |
od kojih seceri (g) | 1.3 |
Proteini (g) | 8.2 |
So (g) | 1.2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |