 
													
						
													
																		    
									
												    
												
												    
												
												    
																		    
						 
					
| Grupa proizvoda | Pasulj sa dimljenom mesnatom slaninom-Jelo od mesa u konzervi–sterilisana konzerva. | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sos(voda, PSENICNO brasno, suncokretovo ulje, crni luk, sargarepa, koncentrat paradajza, kuhinjska so, zacini, ekstrakti zacina, pojacivac arome: mononatrijum-glutaminat),pasulj 30%, dimljena mesnata slanina najmanje 25% (mesnata trbusina svinja, voda, kuhinjska so, regulatori kiselosti: pentanatrijum-trifosfat, natrijum-polifosfat, dinatrijum-difosfat; secer; antioksidans: natrijum-izoaskorbat; konzervans: natrijum-nitrit). Moze sadrzati proteine SOJE i MLEKA u tragovima. | 
| Alergeni | PSENICNO brasno,SOJA,MLEKO. | 
| Neto kolicina | 400.000 | 
| Jedinica mere | g | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +25°C i relativnoj vlaznosti vazduha max 75%. | 
| Stavlja u promet | AD „Neoplanta , Primorska 90, 21000 Novi Sad. | 
| Zemlja porekla | Republika Srbija. | 
| Dodatne informacije | Ukoliko je ambalaza probusena ili naduvana proizvod nije upotrebljiv. Jelo pripremiti na jedan od sledecih nacina: 1.Zatvorenu posudicu zagrevati u kljucaloj vodi 10 min. i pre otvaranja rashladiti pod mlazom vode. 2.U potpunosti odstraniti poklopac sa posudice i jelo podgrejati u mikrotalasnoj pecnici do zeljene temperature. Aluminijumska posudica ne sme doci u kontakt sa zidovima mikrotalasne pecnice (minimalna udaljenost od zidova 2 cm). 3.Sadrzaj posudice zagrevati u tiganju, na laganoj vatri 5-10 min. uz povremeno mesanje. Uvezeno iz Republike Srbije. | 
| Energija (kJ) | 721 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 173 | 
| Masti | 12 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 4.1 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 9.9 | 
| od kojih seceri (g) | 2.1 | 
| Proteini (g) | 6.4 | 
| So (g) | 1.8 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
 
																															
| Grupa proizvoda | Pasulj sa dimljenom mesnatom slaninom-Jelo od mesa u konzervi–sterilisana konzerva. | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sos(voda, PSENICNO brasno, suncokretovo ulje, crni luk, sargarepa, koncentrat paradajza, kuhinjska so, zacini, ekstrakti zacina, pojacivac arome: mononatrijum-glutaminat),pasulj 30%, dimljena mesnata slanina najmanje 25% (mesnata trbusina svinja, voda, kuhinjska so, regulatori kiselosti: pentanatrijum-trifosfat, natrijum-polifosfat, dinatrijum-difosfat; secer; antioksidans: natrijum-izoaskorbat; konzervans: natrijum-nitrit). Moze sadrzati proteine SOJE i MLEKA u tragovima. | 
| Alergeni | PSENICNO brasno,SOJA,MLEKO. | 
| Neto kolicina | 400.000 | 
| Jedinica mere | g | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +25°C i relativnoj vlaznosti vazduha max 75%. | 
| Stavlja u promet | AD „Neoplanta , Primorska 90, 21000 Novi Sad. | 
| Zemlja porekla | Republika Srbija. | 
| Dodatne informacije | Ukoliko je ambalaza probusena ili naduvana proizvod nije upotrebljiv. Jelo pripremiti na jedan od sledecih nacina: 1.Zatvorenu posudicu zagrevati u kljucaloj vodi 10 min. i pre otvaranja rashladiti pod mlazom vode. 2.U potpunosti odstraniti poklopac sa posudice i jelo podgrejati u mikrotalasnoj pecnici do zeljene temperature. Aluminijumska posudica ne sme doci u kontakt sa zidovima mikrotalasne pecnice (minimalna udaljenost od zidova 2 cm). 3.Sadrzaj posudice zagrevati u tiganju, na laganoj vatri 5-10 min. uz povremeno mesanje. Uvezeno iz Republike Srbije. | 
| Energija (kJ) | 721 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 173 | 
| Masti | 12 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 4.1 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 9.9 | 
| od kojih seceri (g) | 2.1 | 
| Proteini (g) | 6.4 | 
| So (g) | 1.8 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |