
| Grupa proizvoda | Pasulj sa fasiranom sniclom-Jelo od mesa u konzervi–sterilisana konzerva. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sos (voda, PSENICNO brasno, suncokretovo ulje, crni luk, sargarepa, koncentrat paradajza, kuhinjska so, zacini, ekstrakti zacina, pojacivac arome: mononatrijum-glutaminat),pasulj 30%, fasirana snicla najmanje 25% (svinjsko meso, belancevinasti proizvodi od SOJE, crni luk, kuhinjska so, zacini, ekstrakti zacina, pojacivac arome: mononatrijumglutaminat). Moze sadrzati proteine MLEKA u tragovima. |
| Alergeni | PSENICNO brasno,SOJA,MLEKO. |
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +25°C i relativnoj vlaznosti vazduha max 75%. |
| Stavlja u promet | AD „Neoplanta , Primorska 90, 21000 Novi Sad. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Bez konzervansa.Ukoliko je ambalaza probusena ili naduvana proizvod nije upotrebljiv. Jelo pripremiti na jedan od sledecih nacina: 1.Zatvorenu posudicu zagrevati u kljucaloj vodi 10 min. i pre otvaranja rashladiti pod mlazom vode. 2.U potpunosti odstraniti poklopac sa posudice i jelo podgrejati u mikrotalasnoj pecnici do zeljene temperature. Aluminijumska posudica ne sme doci u kontakt sa zidovima mikrotalasne pecnice (minimalna udaljenost od zidova 2 cm). 3.Sadrzaj posudice zagrevati u tiganju, na laganoj vatri 5-10 min. uz povremeno mesanje. Uvezeno iz Republike Srbije. |
| Energija (kJ) | 721 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 173 |
| Masti | 12 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 4.1 |
| Ugljeni hidrati (g) | 9.9 |
| od kojih seceri (g) | 2.1 |
| Proteini (g) | 6.4 |
| So (g) | 1.8 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Pasulj sa fasiranom sniclom-Jelo od mesa u konzervi–sterilisana konzerva. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sos (voda, PSENICNO brasno, suncokretovo ulje, crni luk, sargarepa, koncentrat paradajza, kuhinjska so, zacini, ekstrakti zacina, pojacivac arome: mononatrijum-glutaminat),pasulj 30%, fasirana snicla najmanje 25% (svinjsko meso, belancevinasti proizvodi od SOJE, crni luk, kuhinjska so, zacini, ekstrakti zacina, pojacivac arome: mononatrijumglutaminat). Moze sadrzati proteine MLEKA u tragovima. |
| Alergeni | PSENICNO brasno,SOJA,MLEKO. |
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +25°C i relativnoj vlaznosti vazduha max 75%. |
| Stavlja u promet | AD „Neoplanta , Primorska 90, 21000 Novi Sad. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Bez konzervansa.Ukoliko je ambalaza probusena ili naduvana proizvod nije upotrebljiv. Jelo pripremiti na jedan od sledecih nacina: 1.Zatvorenu posudicu zagrevati u kljucaloj vodi 10 min. i pre otvaranja rashladiti pod mlazom vode. 2.U potpunosti odstraniti poklopac sa posudice i jelo podgrejati u mikrotalasnoj pecnici do zeljene temperature. Aluminijumska posudica ne sme doci u kontakt sa zidovima mikrotalasne pecnice (minimalna udaljenost od zidova 2 cm). 3.Sadrzaj posudice zagrevati u tiganju, na laganoj vatri 5-10 min. uz povremeno mesanje. Uvezeno iz Republike Srbije. |
| Energija (kJ) | 721 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 173 |
| Masti | 12 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 4.1 |
| Ugljeni hidrati (g) | 9.9 |
| od kojih seceri (g) | 2.1 |
| Proteini (g) | 6.4 |
| So (g) | 1.8 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |