
| Grupa proizvoda | Fermentisana suva kobasica. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Meso I kategorije od svinje mangulice (72%, cvrsto masno tkivo, kuhinjska so, zacini, dekstroza, maltodekstrin, antioksidansi: askorbinska kiselina i natrijum-izoaskorbat; starter kultura, konzervans: natrijum nitrit. 100g proizvoda dobijeno susenjem iz 110g mesa od svinje mangulice. |
| Alergeni | Proizvod moze da sadrzi: psenicu, soju, celer, mleko i salcicu. |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na termperaturi do +10C. |
| Stavlja u promet | Grupa Univerexport Backa a.d., Novosadski put 10, 21400 Backa Palanka, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Sadrzaj proteina mesa najmanje 20%. Omotac proizvoda nije jestiv. |
| Energija (kJ) | 1950 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 471 |
| Masti | 41 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 16 |
| Proteini (g) | 25 |
| So (g) | 3 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Fermentisana suva kobasica. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Meso I kategorije od svinje mangulice (72%, cvrsto masno tkivo, kuhinjska so, zacini, dekstroza, maltodekstrin, antioksidansi: askorbinska kiselina i natrijum-izoaskorbat; starter kultura, konzervans: natrijum nitrit. 100g proizvoda dobijeno susenjem iz 110g mesa od svinje mangulice. |
| Alergeni | Proizvod moze da sadrzi: psenicu, soju, celer, mleko i salcicu. |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na termperaturi do +10C. |
| Stavlja u promet | Grupa Univerexport Backa a.d., Novosadski put 10, 21400 Backa Palanka, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Sadrzaj proteina mesa najmanje 20%. Omotac proizvoda nije jestiv. |
| Energija (kJ) | 1950 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 471 |
| Masti | 41 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 16 |
| Proteini (g) | 25 |
| So (g) | 3 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |