
| Grupa proizvoda | Lava kolac |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Mesavina za testo 140 g: secer, PSENICNO brasno, komadici cokolade 7% (secer, kakao masa, kakao-maslac, emulgator: suncokretov lecitin, aroma; ukupne s.m. kakao delova min. 43%), kakao prah sa redukovanim sadrzajem kakao-maslaca 3,5%, aroma, kuhinjska so. Gotova kakao glazura 75 g: hidrogenizovana palmina mast, secer, kakao prah sa redukovanim sadrzajem kakao-maslaca, emulgator: suncokretov lecitin, aroma (sadrzi GLUTEN i MLEKO). Moze sadrzati JEZGRASTO VOCE, JAJA i SOJU u tragovima. |
| Alergeni | PSENICA, GLUTEN, MLEKO, JAJA, SOJA, JEZGRASTO VOCE. |
| Neto kolicina | 215.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu. |
| Stavlja u promet | Dr. Oetker Kft., Franck u. 38-40, 9241 Janossomorja, Madjarska |
| Zemlja porekla | Madjarska |
| Uputsvo za upotrebu | Zagrejte rernu i podmazite modlice, kesicu sa gotovom kakao glazurom u vrucu vodu 4-5 min (bez otvaranja) izvadite glazuru i ostavite je 5 min da se oladi, smesu za testo sipajte u posudu za mesanje i dodajte 2 jaja, mesajte 2-3 min. U testo dodajte otopljenu glazuru mesajte metlicom za mucenje jos minut, raporedite testo u prethodnop premazane modlice i testo ih popunite oko 3/4. |
| Dodatne informacije | Vreme pecenja 8 min u rerni na 230C Rok trajanja na poklopcu proizvoda. |
| Energija (kJ) | 1667 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 397 |
| Masti | 17 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 12 |
| Ugljeni hidrati (g) | 53 |
| od kojih seceri (g) | 45 |
| Proteini (g) | 7.5 |
| So (g) | 0.33 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Lava kolac |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Mesavina za testo 140 g: secer, PSENICNO brasno, komadici cokolade 7% (secer, kakao masa, kakao-maslac, emulgator: suncokretov lecitin, aroma; ukupne s.m. kakao delova min. 43%), kakao prah sa redukovanim sadrzajem kakao-maslaca 3,5%, aroma, kuhinjska so. Gotova kakao glazura 75 g: hidrogenizovana palmina mast, secer, kakao prah sa redukovanim sadrzajem kakao-maslaca, emulgator: suncokretov lecitin, aroma (sadrzi GLUTEN i MLEKO). Moze sadrzati JEZGRASTO VOCE, JAJA i SOJU u tragovima. |
| Alergeni | PSENICA, GLUTEN, MLEKO, JAJA, SOJA, JEZGRASTO VOCE. |
| Neto kolicina | 215.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu. |
| Stavlja u promet | Dr. Oetker Kft., Franck u. 38-40, 9241 Janossomorja, Madjarska |
| Zemlja porekla | Madjarska |
| Uputsvo za upotrebu | Zagrejte rernu i podmazite modlice, kesicu sa gotovom kakao glazurom u vrucu vodu 4-5 min (bez otvaranja) izvadite glazuru i ostavite je 5 min da se oladi, smesu za testo sipajte u posudu za mesanje i dodajte 2 jaja, mesajte 2-3 min. U testo dodajte otopljenu glazuru mesajte metlicom za mucenje jos minut, raporedite testo u prethodnop premazane modlice i testo ih popunite oko 3/4. |
| Dodatne informacije | Vreme pecenja 8 min u rerni na 230C Rok trajanja na poklopcu proizvoda. |
| Energija (kJ) | 1667 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 397 |
| Masti | 17 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 12 |
| Ugljeni hidrati (g) | 53 |
| od kojih seceri (g) | 45 |
| Proteini (g) | 7.5 |
| So (g) | 0.33 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |