
| Grupa proizvoda | Vakuum proizvod. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Svinjsko meso I i II kategorije, cvrsto masno tkivo, govedje meso I kategorije, so, dekstroza, secer, zacini, pojacivac ukusa: E621; ekstrakt zacina, antioksidansi: E301 i E316, konzervans: E250; starter kulture. 100g proizvoda dobijeno susenjem iz 120g svinjskog i govedjeg mesa. |
| Alergeni | Proizvod moze da sastoji psenicu, soju, celer, mleko i slacicu. |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0C do +10C. |
| Stavlja u promet | Grupa Univerexport Backa a.d., Novosadski put 10, 21400 Backa Palanka, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Sadrzaj proteina mesa najmanje 20%. Omotac proizvoda nije jestiv. |
| Energija (kJ) | 1808 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 437 |
| Masti | 38 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 14 |
| Proteini (g) | 24 |
| So (g) | 3 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Vakuum proizvod. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Svinjsko meso I i II kategorije, cvrsto masno tkivo, govedje meso I kategorije, so, dekstroza, secer, zacini, pojacivac ukusa: E621; ekstrakt zacina, antioksidansi: E301 i E316, konzervans: E250; starter kulture. 100g proizvoda dobijeno susenjem iz 120g svinjskog i govedjeg mesa. |
| Alergeni | Proizvod moze da sastoji psenicu, soju, celer, mleko i slacicu. |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0C do +10C. |
| Stavlja u promet | Grupa Univerexport Backa a.d., Novosadski put 10, 21400 Backa Palanka, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Sadrzaj proteina mesa najmanje 20%. Omotac proizvoda nije jestiv. |
| Energija (kJ) | 1808 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 437 |
| Masti | 38 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 14 |
| Proteini (g) | 24 |
| So (g) | 3 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |