Grupa proizvoda | Masni biskvit sa kakao prelivom i kakao punjenjem. |
---|---|
Spisak sastojaka | Kakao preliv 30%(secer,potpuno hidrogenizovana palmina mast,kakao prah nemasni,emulgatori(suncokretov lecitin,E476),SURUTKA u prahu,obrano MLEKO u prahu,aroma),kako punjenje 22%(palmina mast,secer,inver sirup,kako prah nemasni 8%,SURUTKA u prahu,humektant:sorbitol,alkohol,emulgator:suncokretov lecitin,konzervans:kalijum sorbat,arome,so),PSENICNO brasno,secer,glukozno fruktozni sirup,JAJA u prahu,PSENICNA vlakna,invert sirup,humektanti:sorbitol i glicerol,kako prah nemasni(2%),emulgator:E 475,sredstva za dizanje testa:E 500ii i E 503ii,suncokretovo ulje,boja:E 150d,konzervans:kalijum sorbat,so,aroma. Kakao preliv sadrzi najmanje 18% suve materije kako delova. Moze da sadrzi tragove LESNIKA. |
Alergeni | SURUTKA u prahu,obrano MLEKO u prahu,PSENICNO brasno,JAJA u prahu,PSENICNA vlakna,LESNIK. |
Neto kolicina | 35.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu do 24 C. |
Stavlja u promet | AMASIS d.o.o. Beograd, Sektor za proizvodnju konditorskih proizvoda Subotica, Sencanski put 83, Republika Srbija, www.a-pionir.com |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Energija (kJ) | 1944 |
---|---|
Energija (kcal) | 465 |
Masti | 22.6 |
Zasićene masne kiseline (g) | 15.5 |
Ugljeni hidrati (g) | 58.5 |
od kojih seceri (g) | 44.2 |
Proteini (g) | 4.7 |
So (g) | 0.5 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Masni biskvit sa kakao prelivom i kakao punjenjem. |
---|---|
Spisak sastojaka | Kakao preliv 30%(secer,potpuno hidrogenizovana palmina mast,kakao prah nemasni,emulgatori(suncokretov lecitin,E476),SURUTKA u prahu,obrano MLEKO u prahu,aroma),kako punjenje 22%(palmina mast,secer,inver sirup,kako prah nemasni 8%,SURUTKA u prahu,humektant:sorbitol,alkohol,emulgator:suncokretov lecitin,konzervans:kalijum sorbat,arome,so),PSENICNO brasno,secer,glukozno fruktozni sirup,JAJA u prahu,PSENICNA vlakna,invert sirup,humektanti:sorbitol i glicerol,kako prah nemasni(2%),emulgator:E 475,sredstva za dizanje testa:E 500ii i E 503ii,suncokretovo ulje,boja:E 150d,konzervans:kalijum sorbat,so,aroma. Kakao preliv sadrzi najmanje 18% suve materije kako delova. Moze da sadrzi tragove LESNIKA. |
Alergeni | SURUTKA u prahu,obrano MLEKO u prahu,PSENICNO brasno,JAJA u prahu,PSENICNA vlakna,LESNIK. |
Neto kolicina | 35.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu do 24 C. |
Stavlja u promet | AMASIS d.o.o. Beograd, Sektor za proizvodnju konditorskih proizvoda Subotica, Sencanski put 83, Republika Srbija, www.a-pionir.com |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Energija (kJ) | 1944 |
---|---|
Energija (kcal) | 465 |
Masti | 22.6 |
Zasićene masne kiseline (g) | 15.5 |
Ugljeni hidrati (g) | 58.5 |
od kojih seceri (g) | 44.2 |
Proteini (g) | 4.7 |
So (g) | 0.5 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |