
| Grupa proizvoda | Punjeni preliveni masni bisvit. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Kakao preliv 30%(secer,potpuno hidrogenizovana palmina mast,kakao prah sa redukovanim sadrzajem masti,emulgatori(suncokretov lecitin,E476),SURUTKA u prahu,obrano MLEKO u prahu,aroma),vocno punjenje 25%(kasa:jabuka,koncentrisani vocni sok narandze 5%,secer,glukozni sirup,regulator kiselosti:limunska kiselina,konzervans:kalijum sorbat,aroma),PSENICNO brasno,secer,glukozno fruktozni sirup,JAJA u prahu,PSENICNA vlakna,humektanti:sorbitol i glicerol,kakao prah sa redukovanim sadrzajem masti(2%),emulgator:E 475,sredstva za dizanje testa:E 500ii i E 503ii,suncokretovo ulje,boja:E 150d,alkohol,konzervans:kalijum sorbat,so,aroma. Kakao preliv sadrzi najmanje 10% suve materije kako delova. Moze da sadrzi tragove LESNIKA. |
| Alergeni | SURUTKA u prahu,obrano MLEKO u prahu,JAJA u prahu,PSENICNA vlakna,LESNIK. |
| Neto kolicina | 35.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu do 24 C. |
| Stavlja u promet | AMASIS d.o.o. Beograd, Sektor za proizvodnju konditorskih proizvoda Subotica, Sencanski put 83, Republika Srbija, www.a-pionir.com |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 1684 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 403 |
| Masti | 14 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 11.3 |
| Ugljeni hidrati (g) | 62.8 |
| od kojih seceri (g) | 50.2 |
| Proteini (g) | 4.4 |
| So (g) | 0.4 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Punjeni preliveni masni bisvit. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Kakao preliv 30%(secer,potpuno hidrogenizovana palmina mast,kakao prah sa redukovanim sadrzajem masti,emulgatori(suncokretov lecitin,E476),SURUTKA u prahu,obrano MLEKO u prahu,aroma),vocno punjenje 25%(kasa:jabuka,koncentrisani vocni sok narandze 5%,secer,glukozni sirup,regulator kiselosti:limunska kiselina,konzervans:kalijum sorbat,aroma),PSENICNO brasno,secer,glukozno fruktozni sirup,JAJA u prahu,PSENICNA vlakna,humektanti:sorbitol i glicerol,kakao prah sa redukovanim sadrzajem masti(2%),emulgator:E 475,sredstva za dizanje testa:E 500ii i E 503ii,suncokretovo ulje,boja:E 150d,alkohol,konzervans:kalijum sorbat,so,aroma. Kakao preliv sadrzi najmanje 10% suve materije kako delova. Moze da sadrzi tragove LESNIKA. |
| Alergeni | SURUTKA u prahu,obrano MLEKO u prahu,JAJA u prahu,PSENICNA vlakna,LESNIK. |
| Neto kolicina | 35.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu do 24 C. |
| Stavlja u promet | AMASIS d.o.o. Beograd, Sektor za proizvodnju konditorskih proizvoda Subotica, Sencanski put 83, Republika Srbija, www.a-pionir.com |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 1684 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 403 |
| Masti | 14 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 11.3 |
| Ugljeni hidrati (g) | 62.8 |
| od kojih seceri (g) | 50.2 |
| Proteini (g) | 4.4 |
| So (g) | 0.4 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |