Grupa proizvoda | Masni biskvit sa kakao prelivom i mlecnim punjenjem. |
---|---|
Spisak sastojaka | Kakao preliv 30%(secer,potpuno hidrogenizovana palmina mast,kakao prah sa redukovanim sadrzajem masti,emulgatori(suncokretov lecitin,E 476),SURUTKA u prahu,obrano MLEKo u prahu,aroma),mlecno punjenjec22%(palmina mast,secer,invert sirup,obrano MLEKO u prahu 6%,SURUTKA u prahu,humektant:sorbitol,alkohol,emulgator:suncokretov lecitin,konzervans:kalijum sorbat,arome,so),PSENICNO brasno,secer.glukozno fruktozni sirup,JAJA u prahu,PSENICNA vlakna,invert sirup,humektanti:sorbitol i glicerol,kako prah sa redukovanim sadrzajem masti(2%),emulgator:E475,sredtsva za dizanje testa:E500ii i 503 ii,suncokretovo ulje,boja:E150d,konzervans:kalijum sorbat,so,aroma. Kakao preliv sadrzi najmanje 10% suve materije kako delova. Moze da sadrzi tragove LESNIKA. |
Alergeni | SURUTKA u prahu,obrano MLEKO u prahu,PSENICNO brasno,JAJA u prahu,PSENICNA vlakna,LESNIK. |
Neto kolicina | 35.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu do 24 C. |
Stavlja u promet | AMASIS d.o.o. Beograd, Sektor za proizvodnju konditorskih proizvoda Subotica, Sencanski put 83, Republika Srbija, www.a-pionir.com |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Energija (kJ) | 367 |
---|---|
Energija (kcal) | 88 |
Masti | 2.8 |
Ugljeni hidrati (g) | 12.6 |
Proteini (g) | 2.9 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Masni biskvit sa kakao prelivom i mlecnim punjenjem. |
---|---|
Spisak sastojaka | Kakao preliv 30%(secer,potpuno hidrogenizovana palmina mast,kakao prah sa redukovanim sadrzajem masti,emulgatori(suncokretov lecitin,E 476),SURUTKA u prahu,obrano MLEKo u prahu,aroma),mlecno punjenjec22%(palmina mast,secer,invert sirup,obrano MLEKO u prahu 6%,SURUTKA u prahu,humektant:sorbitol,alkohol,emulgator:suncokretov lecitin,konzervans:kalijum sorbat,arome,so),PSENICNO brasno,secer.glukozno fruktozni sirup,JAJA u prahu,PSENICNA vlakna,invert sirup,humektanti:sorbitol i glicerol,kako prah sa redukovanim sadrzajem masti(2%),emulgator:E475,sredtsva za dizanje testa:E500ii i 503 ii,suncokretovo ulje,boja:E150d,konzervans:kalijum sorbat,so,aroma. Kakao preliv sadrzi najmanje 10% suve materije kako delova. Moze da sadrzi tragove LESNIKA. |
Alergeni | SURUTKA u prahu,obrano MLEKO u prahu,PSENICNO brasno,JAJA u prahu,PSENICNA vlakna,LESNIK. |
Neto kolicina | 35.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu do 24 C. |
Stavlja u promet | AMASIS d.o.o. Beograd, Sektor za proizvodnju konditorskih proizvoda Subotica, Sencanski put 83, Republika Srbija, www.a-pionir.com |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Energija (kJ) | 367 |
---|---|
Energija (kcal) | 88 |
Masti | 2.8 |
Ugljeni hidrati (g) | 12.6 |
Proteini (g) | 2.9 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |