Spisak sastojaka: kuhinjska so, konzervans (sorbinska kiselina (E200)), bosiljak. Moze da sadrzi: SLACICU i SUMPOR- DIOKSID u tragovima.
Alergeni: N.A.
Neto kolicina: 77.000
Jedinica mere: g
Uslovi cuvanja: Cuvati na suvom mestu.
Stavlja u promet: Dr. Oetker d.o.o.
Zemlja porekla: Rumunija
Uputsvo za upotrebu: 1 kesica dovoljna je za priblizno 5 l paradajz sosa, koji se moze dobiti cedjenjem 8-10 kg svezeg paradajza. Postujte preporucene kolicine. PRIPREMA : 1. Paradajz oprati, iseci na komade i samleti u sokovniku za paradajz, da se seme odvoji od pulpe. 2. Svez dobijeni sok kuvati 30-60 minuta dok se ne dobije zeljena konzistencija. Na kraju, sadrzaj kesice rastvoriti sa manjom kolicinom skuvanog sosa a zatim pomesati sa ukupnom kolicinom sosa. 3. Vruc sos sipati odmah u ciste boce ili tegle i zatvoriti sa cistim poklopcima.