Spisak sastojaka | kuhinjska so, konzervans (sorbinska kiselina (E200)), bosiljak. Moze da sadrzi: SLACICU i SUMPOR- DIOKSID u tragovima. |
---|---|
Alergeni | N.A. |
Neto kolicina | 77.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu. |
Stavlja u promet | Dr. Oetker d.o.o. |
Zemlja porekla | Rumunija |
Uputsvo za upotrebu | 1 kesica dovoljna je za priblizno 5 l paradajz sosa, koji se moze dobiti cedjenjem 8-10 kg svezeg paradajza. Postujte preporucene kolicine. PRIPREMA : 1. Paradajz oprati, iseci na komade i samleti u sokovniku za paradajz, da se seme odvoji od pulpe. 2. Svez dobijeni sok kuvati 30-60 minuta dok se ne dobije zeljena konzistencija. Na kraju, sadrzaj kesice rastvoriti sa manjom kolicinom skuvanog sosa a zatim pomesati sa ukupnom kolicinom sosa. 3. Vruc sos sipati odmah u ciste boce ili tegle i zatvoriti sa cistim poklopcima. |
Spisak sastojaka | kuhinjska so, konzervans (sorbinska kiselina (E200)), bosiljak. Moze da sadrzi: SLACICU i SUMPOR- DIOKSID u tragovima. |
---|---|
Alergeni | N.A. |
Neto kolicina | 77.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu. |
Stavlja u promet | Dr. Oetker d.o.o. |
Zemlja porekla | Rumunija |
Uputsvo za upotrebu | 1 kesica dovoljna je za priblizno 5 l paradajz sosa, koji se moze dobiti cedjenjem 8-10 kg svezeg paradajza. Postujte preporucene kolicine. PRIPREMA : 1. Paradajz oprati, iseci na komade i samleti u sokovniku za paradajz, da se seme odvoji od pulpe. 2. Svez dobijeni sok kuvati 30-60 minuta dok se ne dobije zeljena konzistencija. Na kraju, sadrzaj kesice rastvoriti sa manjom kolicinom skuvanog sosa a zatim pomesati sa ukupnom kolicinom sosa. 3. Vruc sos sipati odmah u ciste boce ili tegle i zatvoriti sa cistim poklopcima. |