
| Grupa proizvoda | mesna prerada |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Cureci batak bez kostiju I koze 42%, cureci file 32%, voda, so, modifikovani skrob, graskovo brasno, stabilizator: E450 natrijum difosfat, E451 natrijum trifosfat, E407 karagenan, antioksidans E316 natrijum eritorbat, E392 ekstrakt ruzmarina, zacini, ekstrakti zacina, konzervans E250 natrijum nitrit. |
| Alergeni | nema |
| Neto kolicina | 100.000 |
| Jedinica mere | komad |
| Uslovi cuvanja | 0-4 |
| Stavlja u promet | Perutnina Ptuj Topiko |
| Zemlja porekla | Slovenija |
| Uputsvo za upotrebu | Отворено 5 мин. пре употребе за најбољи укус производа. |
| Dodatne informacije | nema |
| Energija (kJ) | 409 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 97 |
| Masti | 3 |
| Ugljeni hidrati (g) | 2.5 |
| Proteini (g) | 15 |
| So (g) | 1.7 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | mesna prerada |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Cureci batak bez kostiju I koze 42%, cureci file 32%, voda, so, modifikovani skrob, graskovo brasno, stabilizator: E450 natrijum difosfat, E451 natrijum trifosfat, E407 karagenan, antioksidans E316 natrijum eritorbat, E392 ekstrakt ruzmarina, zacini, ekstrakti zacina, konzervans E250 natrijum nitrit. |
| Alergeni | nema |
| Neto kolicina | 100.000 |
| Jedinica mere | komad |
| Uslovi cuvanja | 0-4 |
| Stavlja u promet | Perutnina Ptuj Topiko |
| Zemlja porekla | Slovenija |
| Uputsvo za upotrebu | Отворено 5 мин. пре употребе за најбољи укус производа. |
| Dodatne informacije | nema |
| Energija (kJ) | 409 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 97 |
| Masti | 3 |
| Ugljeni hidrati (g) | 2.5 |
| Proteini (g) | 15 |
| So (g) | 1.7 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |