Grupa proizvoda | Instant pasta sa paradajzom i ukusom bolonjez. |
---|---|
Spisak sastojaka | Delimicno skuvana durum testenina, skrob, aroma bolonjez min 10% (maltodekstrin,so,peceni crni luk u prahu, pojacivac ukusa E 621, paradajz u prahu, secer u prahu,arome, crni biber mleveni, biljno ulje ), paradajz u prahu min 6%, aroma zacinske mesavine min 1% (so, maltodekstrin, zacini u prahu, hidrolizovani biljni protein, dekstroza, pojacivac ukusa E 621, LAKTOZA, komadici persuna, paradajz u prahu, limunska kiselina E 330, sircetna kiselina E 260, aroma). Proizvod sadrzi PSENICNI GLUTEN, MLEKO, SOJU, CELER i SO2. |
Alergeni | LAKTOZA,PSENICNI GLUTEN,MLEKO,SOJA,CELER,SO2. |
Neto kolicina | 70.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i tamnom mestu. |
Stavlja u promet | Agrocoop product, Narodnog Fronta 16, 11050 Beograd. |
Zemlja porekla | Srbija. |
Dodatne informacije | Kratak opis tehnoloskog postupka: Predhodno odmerene praskaste sirovine po recepturi ubaciti u homegonizator za praskaste sirovine i mesati do potpune homogenizacije (minimum 10 minuta). Prethodno pripremljenu pastu, odmeriti i na uporednim punilicama dodavati pastu i smesu praskastih sirovina. Nacin pripreme proizvoda: U posudu u kojoj se nalazi proizvod dodati minimum 200ml vruce, kljucale vode, promesati nekoliko puta i ostaviti zatvoreno da stoji min 5 minuta. Nakon toga proizvod opet dobro promesati i konzumirati. |
Grupa proizvoda | Instant pasta sa paradajzom i ukusom bolonjez. |
---|---|
Spisak sastojaka | Delimicno skuvana durum testenina, skrob, aroma bolonjez min 10% (maltodekstrin,so,peceni crni luk u prahu, pojacivac ukusa E 621, paradajz u prahu, secer u prahu,arome, crni biber mleveni, biljno ulje ), paradajz u prahu min 6%, aroma zacinske mesavine min 1% (so, maltodekstrin, zacini u prahu, hidrolizovani biljni protein, dekstroza, pojacivac ukusa E 621, LAKTOZA, komadici persuna, paradajz u prahu, limunska kiselina E 330, sircetna kiselina E 260, aroma). Proizvod sadrzi PSENICNI GLUTEN, MLEKO, SOJU, CELER i SO2. |
Alergeni | LAKTOZA,PSENICNI GLUTEN,MLEKO,SOJA,CELER,SO2. |
Neto kolicina | 70.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i tamnom mestu. |
Stavlja u promet | Agrocoop product, Narodnog Fronta 16, 11050 Beograd. |
Zemlja porekla | Srbija. |
Dodatne informacije | Kratak opis tehnoloskog postupka: Predhodno odmerene praskaste sirovine po recepturi ubaciti u homegonizator za praskaste sirovine i mesati do potpune homogenizacije (minimum 10 minuta). Prethodno pripremljenu pastu, odmeriti i na uporednim punilicama dodavati pastu i smesu praskastih sirovina. Nacin pripreme proizvoda: U posudu u kojoj se nalazi proizvod dodati minimum 200ml vruce, kljucale vode, promesati nekoliko puta i ostaviti zatvoreno da stoji min 5 minuta. Nakon toga proizvod opet dobro promesati i konzumirati. |