Grupa proizvoda | Blago zacinjen, paniran, termicki obradjen i zamrznut file pilecih grudi punjen curecom sunkom i sir |
---|---|
Spisak sastojaka | file pilecih grudi (60%), panada (PSENICNO brasno, prezle, voda, so, kvasac, zacini), repicino ulje, voda, cureca sunka 5% (meso curecih grudi, voda, so, konzervans E250, beli biber), sir 5% (MLEKO, starter kulture, ucvrscivac E509, bojilo E160b, so, sirilo), so, regulatori kiselosti (E450,E451), antioksidans E316, beli biber |
Alergeni | Proizvod sadrzi GLUTEN i BELANCEVINE MLEKA |
Neto kolicina | 600.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Pri cuvanju na -18C proizvod upotrebiti do datuma otisnutog na poledjini pakovanja |
Stavlja u promet | Vindija d.o.o. Lajkovac, Beogradski put 37, 14224 Lajkovac |
Zemlja porekla | Hrvatska |
Uputsvo za upotrebu | Klasicna pecnica: U pecnici zagrejanoj na 200C zamrznuti proizvod zagrejavati 20-22minuta. Po potrebi okrenuti. Izvaditi odmah i posluziti. Friteza: U ulju zagrejanom na 170C zamrznuti proizvod zagrejavati 10 minuta. Izvaditi i odmah posluziti. Mikrotalasna pecnica: Zamrznuti proizvod zagrejavati 2.5-6 minuta. Moguce je ukljuciti funkciju rostilja za dobijanje res korice. Izvaditi i odmah posluziti. Tiganj: Zamrznuti proizvod zagrejati u tiganju s dovoljno ulja na laganoj do srednje jakoj vatri. Povremeno okrenuti. Nakon 10-12 minuta izvaditi i posluziti |
Dodatne informacije | Jednom odmrznuti proizvod vise se ne sme zamrzavati |
Energija (kJ) | 790 |
---|---|
Energija (kcal) | 188 |
Masti | 7.8 |
Zasićene masne kiseline (g) | 2 |
Ugljeni hidrati (g) | 15.8 |
od kojih seceri (g) | 0.8 |
Proteini (g) | 13.7 |
So (g) | 1.2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Blago zacinjen, paniran, termicki obradjen i zamrznut file pilecih grudi punjen curecom sunkom i sir |
---|---|
Spisak sastojaka | file pilecih grudi (60%), panada (PSENICNO brasno, prezle, voda, so, kvasac, zacini), repicino ulje, voda, cureca sunka 5% (meso curecih grudi, voda, so, konzervans E250, beli biber), sir 5% (MLEKO, starter kulture, ucvrscivac E509, bojilo E160b, so, sirilo), so, regulatori kiselosti (E450,E451), antioksidans E316, beli biber |
Alergeni | Proizvod sadrzi GLUTEN i BELANCEVINE MLEKA |
Neto kolicina | 600.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Pri cuvanju na -18C proizvod upotrebiti do datuma otisnutog na poledjini pakovanja |
Stavlja u promet | Vindija d.o.o. Lajkovac, Beogradski put 37, 14224 Lajkovac |
Zemlja porekla | Hrvatska |
Uputsvo za upotrebu | Klasicna pecnica: U pecnici zagrejanoj na 200C zamrznuti proizvod zagrejavati 20-22minuta. Po potrebi okrenuti. Izvaditi odmah i posluziti. Friteza: U ulju zagrejanom na 170C zamrznuti proizvod zagrejavati 10 minuta. Izvaditi i odmah posluziti. Mikrotalasna pecnica: Zamrznuti proizvod zagrejavati 2.5-6 minuta. Moguce je ukljuciti funkciju rostilja za dobijanje res korice. Izvaditi i odmah posluziti. Tiganj: Zamrznuti proizvod zagrejati u tiganju s dovoljno ulja na laganoj do srednje jakoj vatri. Povremeno okrenuti. Nakon 10-12 minuta izvaditi i posluziti |
Dodatne informacije | Jednom odmrznuti proizvod vise se ne sme zamrzavati |
Energija (kJ) | 790 |
---|---|
Energija (kcal) | 188 |
Masti | 7.8 |
Zasićene masne kiseline (g) | 2 |
Ugljeni hidrati (g) | 15.8 |
od kojih seceri (g) | 0.8 |
Proteini (g) | 13.7 |
So (g) | 1.2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |