Grupa proizvoda | Cokoladni desert. |
---|---|
Spisak sastojaka | Secer, cokoladni preliv 25% (secer, kakao masa, kakao buter, kakao prah sa redukovanim sadrzajem masti (10-12%), hidrogenizovana biljna mast, emulgatori: SOJIN lecitin, E 476, aroma vanilin kristal), glukozni sirup, biljna mast, kakao prah (1,5%) sa redukovanim sadrzajem masti (10-12%), humektant glicerol, LESNIK pasta (0,7%), sredstvo za zeliranje: pektin, limunska kiselina, so, arome. |
Alergeni | SOJIN lecitin, LESNIK pasta, proizvod moze da sadrzi MLECNE materije u tragovima. |
Neto kolicina | 145.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu (15oC -20oC). |
Stavlja u promet | DRAGULJ d.o.o. Subotica, Cantavirski put bb, 24000 Subotica, Republika Srbija, www.draguljsubotica.rs, e-mail: komercijala@draguljsubotica.rs |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Dodatne informacije | Cokoladni preliv sadrzi najmanje 35% ukupne suve materije kakao delova. |
Energija (kJ) | 1896 |
---|---|
Energija (kcal) | 453 |
Masti | 15 |
Zasićene masne kiseline (g) | 4.8 |
Ugljeni hidrati (g) | 77 |
od kojih seceri (g) | 66 |
Proteini (g) | 2.2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Cokoladni desert. |
---|---|
Spisak sastojaka | Secer, cokoladni preliv 25% (secer, kakao masa, kakao buter, kakao prah sa redukovanim sadrzajem masti (10-12%), hidrogenizovana biljna mast, emulgatori: SOJIN lecitin, E 476, aroma vanilin kristal), glukozni sirup, biljna mast, kakao prah (1,5%) sa redukovanim sadrzajem masti (10-12%), humektant glicerol, LESNIK pasta (0,7%), sredstvo za zeliranje: pektin, limunska kiselina, so, arome. |
Alergeni | SOJIN lecitin, LESNIK pasta, proizvod moze da sadrzi MLECNE materije u tragovima. |
Neto kolicina | 145.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu (15oC -20oC). |
Stavlja u promet | DRAGULJ d.o.o. Subotica, Cantavirski put bb, 24000 Subotica, Republika Srbija, www.draguljsubotica.rs, e-mail: komercijala@draguljsubotica.rs |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Dodatne informacije | Cokoladni preliv sadrzi najmanje 35% ukupne suve materije kakao delova. |
Energija (kJ) | 1896 |
---|---|
Energija (kcal) | 453 |
Masti | 15 |
Zasićene masne kiseline (g) | 4.8 |
Ugljeni hidrati (g) | 77 |
od kojih seceri (g) | 66 |
Proteini (g) | 2.2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |