Grupa proizvoda | Brzo smrznuti proizvod od lisnatog testa sa nadevom od paradajza,sunke i sira. |
---|---|
Spisak sastojaka | PSENICNO brasno, nadev 25% (umak od paradajza (voda, koncentrisani sok paradajza, secer, so, modifikovani skrob, regulator kiselosti (limunska kiselina), konzervans (kalijum-sorbat)), stisnjena sunka 21% (svinjsko meso I kategorije, voda, PROTEINI soje, krompirov skrob, vlakna SOJE, zgusnjivac (karagenan), stabilizatori (trifosfati, polifosfati), secer, zacini i ekstrakti zacina, regulatori kiselosti (natrijum-acetati, natrijum-citrati), antioksidans (natrijum-eritorbat), pojacivac ukusa (mononatrijum-glutaminat), konzervans (natrijum-nitrit)), polutvrdi SIR 21%, paradjz pelat, so, origano), margarin 20% (delimicno hidrogenizovano palmino ulje, palmino ulje, voda, suncokretovo ulje, emulgatori (mono-i digliceridi masnih kiselina i suncokretov lecitin), so, kiseline (mlecna i limunska kiselina), konzervans (kalijum-sorbat), aroma, boja (E160a)), voda, so, secer, sredstvo protiv zgrudnjavanja (kalcijum-karbonat), kompleks enzima, antioksidans (askorbinska kiselina), emulgator (estri mono- i diacetilvinske kiseline i mono- i diglicerida masnih kiselina). |
Alergeni | PSENICNO brasno,PROTEINI soje,vlakna SOJE,polutvrdi SIR. |
Neto kolicina | 480.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Temperatura pri kojoj ce temperatura u sredini proizvoda biti -18°C ili niza u svim fazama distribucije proizvoda u maloprodajnim i veleprodajnim objektima. |
Stavlja u promet | FRIKOM DOO BEOGRAD, Zrenjaninski put bb, 11213 Beograd, Republika Srbija. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Dodatne informacije | NACIN PRIPREME:U prethodno zagrejanu pecnicu na 250 C staviti smrznute korpice sa pizza nadevom, zatim smanjiti temperaturu pecnice na 200 - 225 C i peci 25 – 30 minuta. IZGLED:Komadi testa nadeveni paradjzom, sunkom i sirom, oblika korpica, pojedinacno smrznuti, bez snega i leda. BOJA:Karakteristicna boja testa i komponenti nadeva. UKUS:Karakteristican za proizvod od testa sa paradajzom, sunkom, sirom, origanom. MIRIS:Karakteristican za proizvode testa sa pizza nadevom. KONZISTENCIJA:Nakon pecenja prhko testo sa velikim brojem listova i termostabilnim nadevom. |
Energija (kJ) | 1268 |
---|---|
Energija (kcal) | 302 |
Masti | 18 |
Zasićene masne kiseline (g) | 7.9 |
Ugljeni hidrati (g) | 30.3 |
od kojih seceri (g) | 1.7 |
Proteini (g) | 5.1 |
So (g) | 1.42 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Brzo smrznuti proizvod od lisnatog testa sa nadevom od paradajza,sunke i sira. |
---|---|
Spisak sastojaka | PSENICNO brasno, nadev 25% (umak od paradajza (voda, koncentrisani sok paradajza, secer, so, modifikovani skrob, regulator kiselosti (limunska kiselina), konzervans (kalijum-sorbat)), stisnjena sunka 21% (svinjsko meso I kategorije, voda, PROTEINI soje, krompirov skrob, vlakna SOJE, zgusnjivac (karagenan), stabilizatori (trifosfati, polifosfati), secer, zacini i ekstrakti zacina, regulatori kiselosti (natrijum-acetati, natrijum-citrati), antioksidans (natrijum-eritorbat), pojacivac ukusa (mononatrijum-glutaminat), konzervans (natrijum-nitrit)), polutvrdi SIR 21%, paradjz pelat, so, origano), margarin 20% (delimicno hidrogenizovano palmino ulje, palmino ulje, voda, suncokretovo ulje, emulgatori (mono-i digliceridi masnih kiselina i suncokretov lecitin), so, kiseline (mlecna i limunska kiselina), konzervans (kalijum-sorbat), aroma, boja (E160a)), voda, so, secer, sredstvo protiv zgrudnjavanja (kalcijum-karbonat), kompleks enzima, antioksidans (askorbinska kiselina), emulgator (estri mono- i diacetilvinske kiseline i mono- i diglicerida masnih kiselina). |
Alergeni | PSENICNO brasno,PROTEINI soje,vlakna SOJE,polutvrdi SIR. |
Neto kolicina | 480.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Temperatura pri kojoj ce temperatura u sredini proizvoda biti -18°C ili niza u svim fazama distribucije proizvoda u maloprodajnim i veleprodajnim objektima. |
Stavlja u promet | FRIKOM DOO BEOGRAD, Zrenjaninski put bb, 11213 Beograd, Republika Srbija. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Dodatne informacije | NACIN PRIPREME:U prethodno zagrejanu pecnicu na 250 C staviti smrznute korpice sa pizza nadevom, zatim smanjiti temperaturu pecnice na 200 - 225 C i peci 25 – 30 minuta. IZGLED:Komadi testa nadeveni paradjzom, sunkom i sirom, oblika korpica, pojedinacno smrznuti, bez snega i leda. BOJA:Karakteristicna boja testa i komponenti nadeva. UKUS:Karakteristican za proizvod od testa sa paradajzom, sunkom, sirom, origanom. MIRIS:Karakteristican za proizvode testa sa pizza nadevom. KONZISTENCIJA:Nakon pecenja prhko testo sa velikim brojem listova i termostabilnim nadevom. |
Energija (kJ) | 1268 |
---|---|
Energija (kcal) | 302 |
Masti | 18 |
Zasićene masne kiseline (g) | 7.9 |
Ugljeni hidrati (g) | 30.3 |
od kojih seceri (g) | 1.7 |
Proteini (g) | 5.1 |
So (g) | 1.42 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |