Grupa proizvoda: Trajni slatki kolac GRINOVATIVE BAKLAVA MAK
Spisak sastojaka: Heljdine kore
MAK
Secer - zuti
Suncokretovo ulje
KISELA PAVLAKA
JAJA
Prasak za pecivo
Limunska kiselina
Kalijum sorbat
Aroma: vanila
Sastojci: PSENICNO brasno , HELJDINO brasno 5%, MAK 10%, zuti secer,JAJA , biljno ulje
(suncokretovo), KISELA PAVLAKA,prasak za pecivo, voda, antioksidans- limunska
kiselina, konzervans-kalijum sorbat, aroma vanile u prahu
Alergeni: Proizvod moze da sadrzi tragove jezgrastog voca i tragove proizvoda od mleka.
Proizvod sadzi: gluten, jaja, i proizvode od mleka
Neto kolicina: 450.000
Jedinica mere: g
Uslovi cuvanja: Cuvati na temperaturi do 40C Rok trajanja proizvoda 180 dana - na pakovanju istaknut datum upotrbljivo do
Stavlja u promet: GRINOVATIVE DOO FUTOG Svetozara Miletica 4, 21410 Futog Republika Srbija
Zemlja porekla: Republika Srbija
Uputsvo za upotrebu: Proizvod je pripremljen za konzumiranje odmah nakon otvaranja
Dodatne informacije: Baklava je svojstvenog mirisa i ukusa, kvadratnog oblika.
Kore su svetlo smedje boje,meke, neizlomljene ,bez vidljivih bioloskih i mehanickih
primesa, svojstvenog mirisa i ukusa.
Baklava je srazmerno nadevena mlevenim
makom i prelivena secernim sirupom .